CHtěl bych se zeptat jak to vyřešit se stěhováním papoušků když hnízdí. Vypádá to že se kekonci května budu muset přestěhovat a momentálně mi sedí kakarici na vecí. Jedno hnízdo se bude líhnout příští týden a druhé je teprve čerstvé. díky za rady.
Nedoporučoval bych, ale když není jiná možnost, co zbývá, můžete skusit a uvidíte jak to dopadne..Já musel stěhovat andulky když seděli na vejcích i s celou klecí-záplavy a v pohodě vyseděli mladé :D záleží individuálně na povaze jednotlivého papouška a pak jak je máte ochočené, já mám všechny mazly takže jim manipulace s nimi při hnízdění nečiní moc problémy, samozřejmě k tomuto kroku až jako poslední možnost! Gl
je to opravdu nutné, bohužel klece mám velké takže ptáky musím převést zvlášť. Faktem ale je že samice sedí pevněji než loni. Napadlo mě samici zavřít v budce i s vejci nebo mladýmy. Samce převést zvlášť. Co si myslíte této varianťe.
Seděli dvě jedna v kmeni ta na nich zůstala a měla tyhle dvě a drůhá v budce z prkének a ta znich slezla ale ty čtyři ptáčata na 4 fotce jsou už její trvalo to ptřez měsíc ale poštěstilo se a nejstarší už je 32 dní staré