Aktuálně: 3 817 inzerátů208 339 diskuzních příspěvků18 228 uživatelů

Rosela pestra

anonymní (neregistrovaný) 20.04.2011, 22:35:29 xxx.xxx.224.16
Dobry den samicka rosely pestrej slabo lieta po voliere ako keby nevladala niekedy sedi na podlahe voliery co moze byt problem tento stav nastal pred znaskou ma uz 1 vajicko .Vopred dakujem za odpoved.
fylip
fylip 20.04.2011, 22:58:47 xxx.xxx.80.34
Dobrý den, Rozumím tomu správně, že tento problém začal, potom samička snesla vajíčko a problém přetrvává? Mohl by být problém se snášením vajíček. letos dost kolísají teploty, takže se bojím že z vajíček, na kterých už mi někteří sedí nic nebude. Raní nízké teploty by mohli tyto problémy navodit. Počkejte ale ještě, co vám poradí ostatní, je to jen můj odhad. Jinak můžete zkusit dodávat vápník, je možné, že ho hodně ztratila při vyrábění vajíček. To zksute sepiovou kostí, drcenýma skořápkama, nebo omítkou. Fylip
nomis
nomis 21.04.2011, 08:11:53 xxx.xxx.9.70
Ahojky,myslím,taky,že bude mít problém s vajíčkem. . .snad se to zlepší. Teploty jsou opravdu ráno ještě nízké . . Já mám budky v krmné chodbě a musel jsem tam zapnout topení na 15 stupnů,at vajíčka neutrpí. Hodně ůspěchů . .
anonymní (neregistrovaný) 21.04.2011, 14:26:40 xxx.xxx.4.166
Pokud samice sedí jakoby načepířená na dně, hned bych ji odstavil někam do klece na teplé místo do klidu a okolí kloaky bych jí namazal stolním olejem, hlavně nemasírovat mohlo by dojít k rozbití vajíčka! hodně štěstí

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.