Aktuálně: 3 730 inzerátů212 015 diskuzních příspěvků18 275 uživatelů

tok Amazonana Modročelého

xvendasx (neregistrovaný) 17.04.2011, 10:18:35 xxx.xxx.185.194
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda by mi neporadil nějaký chovatel Amazonanů,Loni v létě jsme dovezli údajný pár (4 a 6 let) Amazonanů,Vypadá to že začínají jít do toku,oba bud sedí na bydle nebo na pletivu do široka rozevřený ocas,a křídla a do toho hlasitě křičí.Začínají lézt do budky z venku ji mají celou okousanou.Ale nejde mi do hlavy že se oba chovají při toku stejně.mám strach aby to nebyli 2 samičky..Mohl by mi někdo popsat jestli se liší chování u samců a samic v toku??
Obrázek
Orina (neregistrovaný) 17.04.2011, 11:43:09 xxx.xxx.97.31
Je škoda, že jste si nenechal udělat DNA, abyste měl jistotu, že máte opravdu pár. Někteří ptáci by't stejného pohlaví se dokáží v toku přispůsobit druhému partnerovi, takže dva samci se dokážou na bidle pářit. Záleží pak na jednicích jaké divadlo vám předvedou, že jste jejich pohlavím zmatený. Možná by bylo dobré udělat fotku obou kusů a nechat tipnou chovatele jestli se jedná skutečně o pár.
sunflowersman (neregistrovaný) 17.04.2011, 12:05:19 xxx.xxx.175.196
Dobrý den, amazoňany nechovám, ale jen ze zajímavosti se chci zeptat zda údajná samice je vlevo a samec vpravo? Mě přijdou jako pěkný pár.Minolou neděli jsem viděl skoro totožný pár co se týče vzhledu.
xvendasx (neregistrovaný) 17.04.2011, 14:18:51 xxx.xxx.185.194
Bohužel test jsme si udělat nenechali,a ted toho litujeme,protože už ptáky chytat a plašit nechceme,kdyby šlo náhodou o pár.Pán je prodával jako 100% pár.I se nám jako pár zdáli,pěkně si obírají peří na hlavě.jenže jsem je vyfotila a nechala tipnout chovatele a bylo mi řečeno že jde o 2 samičky.Ano samice je(nebo měla by být vlevo) a Ssamec by měl být vpravo................

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.