- Příspěvek #251
- Nahlásit
- Příspěvek #243
- Nahlásit
Dobrý den, mám Kakariky samička poslední dobou vydává takové zvláštní chrčení a je převážne zalezlá v budce. Nevíte náhodou někdo co by to mohlo znamenat? Bohužel jsem nejde přidat zvuk.
Kakariky se určitě nehodí jako mazlíček, žádné vitamíny ani chemické minerály mu nenahradí jeho přirozenou potřebu se hrabat v čerstvě hlíně, jenom trapite papouška který Vám bude celou dobu pelichat a vy budete nešťastní. Prosím zvaste jeho chov a netrapte sebe a zvíře ktere si nezaslouží Vaší necitelnost a nevedomost
Zdravím, takže jí chováte samotnou, jestli chápu dobře. A v tom případě, proč má vůbec tu budku?! A to co dělá a vydává za zvuky, tak k tomu jí pobízíte vy sám a absolutně zbytečně! Je v toku a chce hnízdit. S pozdravem Zappe
Pokud je mi známo tak diskuze jsou od toho aby se diskutovalo a aby se člověk něco dozvěděl. Díky takovým diskuzním skupinám jako je tato je hodně papoušků i chovatelů šťastných. Nechte si tedy prosím toxicitu do diskuzí na novinky.cz a obdobné weby.
Člověk se chovatelem stává, ne rodí.😉
Jenom diskutuji a je to muj legitimní názor, nikoho konkrétního nenapadam na rozdíl od Vás.
Když je to tak legitimní názor tak proč anonymně?🤣
Pro pravdu se člověk nejvíce zlobí.
Anonymní:Když je to tak legitimní názor tak proč anonymně?🤣
Vždyť vy taky.