Řeší se toto zde dokola. Záleží jestli jsou již přepeřený. Samice má vlnkovaný ocas. Jestli že ano první je samička, druhá je pokaždé špatně natočená. Sameček zase zpívá
Dobrý den, toto zbarvení je velmi pěkné, nemohla by jste mi zasat kontakt na chovatele od kterého je máte? Nebo mi na e-mail můžete napsat kontakt na Vás, jistě budete mít mladé. Letos je určitě pořizovat nebudu, nemám na ně zatím místo, ale chci zvětšit chovatelské zařízení a do dvou let bych si chtěla pořítit taky tak krásně zbarvené korely. Mám zatím takovou barvu korel. Vlastním jeden ochočený pár a ty další jsou jejich mladé. kontakt: hulenova.komaspol@tiscali.cz
Tak kontak nemám koupila jsem je náhodou na burze v přerově moc se my líbily pán tvrdil že je to pára .Ale vypadáto že jsou to dvě samice ani jedna nespívá.Tak jim pořídím samce bělohlavého .Doufám že bude letos odchov.Pak dám fotky jak vypadají mladé.
Tak na mne prosím nezapomeňte. kontakt na mne je:
hulenova.komaspol@tiscali.cz, nebo mob. 606 771760, můžete mi na Vás prosím zaslat také nějaký kontakt?
Děkuji
kontak na mě je kdusek@seznam.cz .Doufám že v něděli pořídím k té jedné samečka.Chtěla bych perlového jak je ta jedna samička a naděje je nulová tak ji pořídím bělohlavého.A k té