Pohlaví u mladých andulek
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť, či sú naše andulky samčekovia, samičky alebo párik. Kupované boli ako samček a samička, obe mláďatá, ale mám pocit, že modrý dúhový už mláďatko nebol a že nie je ani samček, ako mi pri predaji tvrdili. A ak sú párik, ako staré musia byť, aby sme im mohli dať búdku?
Zdravim vsechny zkusene chovatele a prosim o urceni pohlavi. Byla mi prodana jako samicka, ale nejsem si jisty... Diky
Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu ohledně pohlaví naší andulky. Bylo nám řečeno že to bude samec, ale v posledních 5 dnech se ozobí zbarvilo do hněda. Předem díky za odpověď David
to bude samička
Taky jsem si to myslel, ale když jsem viděl jak se snaží spatřit s druhou samičkou tak mě to celkem zarazilo.
Andulám se mění ozobí,samičkám to z modré hopne na hnědou a tak to zůstane.Když má kolem nosních dírek prstýnky(kroužky)Tak je 60% samička.
Dobrý den, chtěla bych znát váš názor o jaké pohlaví andulek se jedná. Měli jsi již několik andulek, ale u všech bylo jasné pohlaví. Zbyl nám již poslední kluk (přes 10 let), tak jsme k němu pořídili další dvě andulky. Jsou stejně staré, bohužel nemůžu sdělit jejich přesné stáří, typuji cca 7 měsíců. Myslíme si, že jeden je kluk a druhá holky (ta bělejší). Předem děkuji za odpověď.
Zde je ještě fotka z blízka.
Dobrý den, potřebovala bych radu zkušenějších lidiček. Dříve jsem chovala andulky ve voliéře a bylo mi vcelku jedno, kolik samic a samečků tam je. Teď obnovujeme chov a za boha nemůžeme poznat tyto dva rošťáky. Můžete prosím poradit. Tušíme, že máme dvě samice :-)
Děkuji moc!
Prosim poradte...koupila jsem si andulku ma to byt samecek,snad. Je mu dva mesice a 4dny . Posilam foto.
Prosim poradte...koupila jsem si andulku ma to byt samecek,snad. Je mu dva mesice a 4dny . Posilam foto.