Normálně vám všem začínám závidět, já mám už vše odchováno a z domu, mladé se u mně objeví někdy kolem vánoc. Byl jsem po dokrmování rád že mám "konečně" klídek, ale nyní mi to již začíná chybět.Ale utěšuji se prací na stavbě nových a na rekonstrukci starých voliér.
Cone, jestli myslíš i mě, tak nemáš co závidět. Slabší sezonu jsem snad ještě neměl. Odchovali akorát alexandři (ani ne do konce) a to to na začátku vypadalo nadějně u všech. Aspoň jsem dneska dostal pochvalu od kupujícího za pěkné mladé alexandry. Druhý už je taky zamluvený a bude kompletně po sezoně. Teď už se těším na nové amazonky a snad se příští rok konečně podaří postavit nové voliery.
Fylipe právě jsem dokrmoval a pročítám, určitě neklesej na mysli, po dobrých sezonách přicházejí jiné, snad horší, věř že je to tak u každého. Letošní sezona u mě podprůměrná, každopádně mám mnoho vyletněných a odpočatých papoušků, kteří by se mohli o něco pokusit na podzim. Veřím, že s přístupem, který upřednosńuješ k ptákům, dojdem i k té vysněné kolekci afričanů, věřím, že Ty určitě dříve.
Romane, to hnízdo amazoňanů je super a gratuluji Vám.
Mirek Štěpán
Taktiež sa chcem pochváliť mojími spevavími mali 6 vajíčok 3 neoplodnené 3 vyliahnuté. Je to ich prvý odchov samička sa stará vzorne predvčerom sa najstaršiemu otvorili očká. A dnes som kontroloval a ma čierne a v nim červenú bodku aka to bude asi mutácia :?
tak a tady nova fotecka 4 agacci skraboskove +2 agacci ruzohrdle jejich rodice se nestaraly a tak sly do nahradni pece a vypada to nadejne po 2 dneska kontroly budky jsem je nasla nakrmene spokojene