Stavím venkovní voliéry a použiju hliníkové profily-ve vnitřníh voliérách jsem prováděl uchycení nýty,ale teď jsem objevil na stránkách p.Zelinky tex šrouby-máte s nimi někdo konkrétní zkušenost, lezou do profilů bez předvrtání a následně drží, když stěna profilu je pouze 1,5 mm???
Díky
zkušenost máme, jsou fakt výborný. teď jsem je používala o víkendu při stavbě voliéry a fakt radost práce. doposud jsem dávala též samořezné, ale s menší hlavou a podložkama, těm jsem musela díry předvrtávat. tex šrouby od p. zelinky jedou do hliníku jako po másle, hlavu mají širokou dost, podložky netřeba. již nikdy jinak! :)
Cone, já mám v železných jekhlech 16x16 texama uchycené pletivo. Dal jsem na ně jen podložky a šlo to, ale aku vrtačka to neutáhne, musí být příklepka. Dělal jsem to jak Vy říkáte bez předvrtání.
Pre Cone.Pán Šiška už dávnejšie som uchycoval lexan Texa skrutkami do joklu hr. 2mm a už nikdy viac.Potom rok nato som robil domek, kde mám tych žltolícich a pri konštrukcii vonk. výletov /jokel 20 x 40 x 2/ som sa vrátil k starým dobrým nitom. Ako píše Filip, tak texaskrutky sú dobré do hliníka. Do ocele na to treba vŕtačku, skrutkovačka to neutiahne,oveľa rýchlejšie to ide vŕtať kvalitným vrtákom a nitovať.
dobry den s texama mam zkusenosti pri pripevnovani plechovych strech takze vim o cem je rec a aku vrtack ana to staci musite mit nakou lepsi a ne sunku opravdu uz nakej par tisisc sem jich pridelal tak vim o cem mluvim takze poradnou vrtacku a zadny predvrtavani sam tex ma svuj vrtak
241.46: Do oceli to nautáhne bez předvrtání ani nejlepší Aku vrtačka. Doma máme jen Aku festool, protože je taťka potřebuje v dílně a ani ty to neutáhly! Jedině příklepka, ale jak píšu, tak mluvím a vrtání texy do oceli a bez předvrtání.