Aktuálně: 3 730 inzerátů212 008 diskuzních příspěvků18 275 uživatelů

Michal-neregistrovaný

Michal (neregistrovaný) 03.04.2011, 15:30:58 xxx.xxx.106.46
Přeji všem krásný slunečný den. Já ho sice mám dost špatný. Včera jsem našel na dně voliéry u páru Rosel Penantových ve venkovní voliéře pár kapek krve. Oba ptáci byly venku seděly vedle sebe bez jakého koli náznaku jarní agrese u samce. Jen samice měla trochu načepířené peří na prsou.Samice se před večerem schovala do budky a dnes v poledne jsem jí tam našel mrtvou. Samice po kontrole vypadá hladná ale během posledních dní se nezdálo že by jí samec nepouštěl nažrat. Do vody dostávají jednou týdně Acidomid E plus pár kapek přípravku na odčervení. CHtěl jsem se zeptat jestli máte někdo odobnou skušenost, at vím čeho se vyvarovat na dubnové burze v Přerově bych chtěl pořídit novou samici do páru. Díky za info Michal
anonymní (neregistrovaný) 03.04.2011, 20:18:10 xxx.xxx.16.80
je mozne, ze ji samec tak dlouho nahanel, az to samice nevydrzela. Rekl bych, ze timto jsou penanti dost znami.
anonymní (neregistrovaný) 03.04.2011, 20:33:54 xxx.xxx.109.90
Vyvarovať by ste sa mali týždenného podávania odčervovacieho prípravku, to v prvom rade a pri odčervovaní /to je jedno akým prípravkom/ keď nedodržíte predpísanú dávku tak pri malej dávke pestujete vo vtákoch rezistentných parazitov ! Potom im už nezaberie ani mierne zvýšená.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.