Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 27.12.2024, 12:24:02
“Nedávný výzkum vrhl světlo na genetický základ barvy ušního lalůčku a odhalil, že znak bílý/červený ušní lalůček je polygenní a v určitých populacích kuřat je vázaný na pohlaví. ”
Zajímavá informace, škoda že tohle není více rozebrano i když to není předmětem článku
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 27.12.2024, 12:34:42
Přesně tak👍……moje maransky mají na začátku snášky vejce tmavá,jak hořká čokoláda,koncem snášky o odstín světlejší..a tak je to podobně s ostatními plemeny slepic a ještě k tomu jiné anomálie..
jo, růžové u běžně hnědých vajec se objevilo, asi brzy umře, vápník vysypaný jak krupice a tak napadlo mě, jak se může utratit víc slepic najednou, doma? už se mi nechce je nechat stářím hynout, beztak trpí, hybridi, chudáci, už je asi pořizovat nebudu
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 27.12.2024, 22:36:14
To není dobrý nápad..jste chovatelka,ne?…zodpovědná ?…staré slepice ,jako každé staré zvíře, může mít různé nemoci a nechat ji pomalu umírat ?..až “usne”???
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 27.12.2024, 23:02:15
I to by šlo,veterinář je utratí, ale jsou inzeráty, kde někdo shání staré slepice , nejspíš na krmení,možná i na jídlo..😀…ale nechat je být a potom sbírat mrtvolky...🤦🤦