Aktuálně: 3 868 inzerátů207 388 diskuzních příspěvků18 216 uživatelů

Alexandr malý - Určení pohlaví

zjarda
zjarda 02.06.2024, 18:19:48 xxx:xxx.ca5c:81c5

No váž.pane, neznám vás a ani po tom netoužím! Jste hodně jednoduchý, negativní, zamindrákovaný a rasistický “člověk”! Doufám,  že už nebudu muset reagovat na vás a když budete mít problém, tak do soukromé zprávy, prosím. Byl jsem a znám hodně lidí  a chovatelů různých národnostní, žádný problém nikdy nebyl, slušnost a pohostinnost i přes jazykovou bariéru, takže v žádném případě se člověk nemůže soudit podle barvy pleti!  S pozdravem Zappe 

Anonymní (neregistrovaný) 02.06.2024, 19:20:33 xxx.xxx.141.100

To je sprcha pane uko ješita už se nedivím že tady mají piráti , zelení a podobně zvrácené strany tolik hlasu. Můžete si jich tady pár hostit ale za své.

Anonymní (neregistrovaný) 02.06.2024, 19:54:21 xxx.xxx.141.100
Anonymní:

To je sprcha pane uko ješita už se nedivím že tady mají piráti , zelení a podobně zvrácené strany tolik hlasu. Můžete si jich tady pár hostit ale za své.

A ještě k tomu Vašemu tažení proti veterinárním lékařům které tady razíte co mám internet .nikdy jsem nezažil aby se mi lékař nesnažil pomoct s mými zvířaty .znal jsem (někteří už nežijí) a znám několik velmi dobrých veterinářu .Vy nejste rasista ale jste xenofob.

Anonymní (neregistrovaný) 05.06.2024, 12:36:38 xxx.xxx.141.100

Urážky jsem zapomel . Vaš nezájem o politiku vede jenom k pozitivním seznamum EU. A postupně k likvidaci našeho koníčka. Jestli máte takový vliv jak píšete zasadte se prosím o odmítnutí pozitivních seznamu a k odmítnutí jakekoliv migrace arabu a negru na území ČR. Jsem starší důchodce ale mám děti  a vnuky . Dal bych Vám odkazy jine jak arabi řežou hlavy ale bohudík to neumím a neumím ani správy do SZ. (Nevím co to je.)

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.