- Příspěvek #207692
- Nahlásit
To je sprcha pane uko ješita už se nedivím že tady mají piráti , zelení a podobně zvrácené strany tolik hlasu. Můžete si jich tady pár hostit ale za své.
No váž.pane, neznám vás a ani po tom netoužím! Jste hodně jednoduchý, negativní, zamindrákovaný a rasistický “člověk”! Doufám, že už nebudu muset reagovat na vás a když budete mít problém, tak do soukromé zprávy, prosím. Byl jsem a znám hodně lidí a chovatelů různých národnostní, žádný problém nikdy nebyl, slušnost a pohostinnost i přes jazykovou bariéru, takže v žádném případě se člověk nemůže soudit podle barvy pleti! S pozdravem Zappe
To je sprcha pane uko ješita už se nedivím že tady mají piráti , zelení a podobně zvrácené strany tolik hlasu. Můžete si jich tady pár hostit ale za své.
Anonymní:To je sprcha pane uko ješita už se nedivím že tady mají piráti , zelení a podobně zvrácené strany tolik hlasu. Můžete si jich tady pár hostit ale za své.
A ještě k tomu Vašemu tažení proti veterinárním lékařům které tady razíte co mám internet .nikdy jsem nezažil aby se mi lékař nesnažil pomoct s mými zvířaty .znal jsem (někteří už nežijí) a znám několik velmi dobrých veterinářu .Vy nejste rasista ale jste xenofob.
Omlouvám se, ale musím reagovat a opravdu naposledy!
Opět jste nezklamal 👍pane, vždyť vy ani nevíte co to slovo znamená a nebo jaký má význam 😂 a jen pro info - mě politika ani žádná strana nezajímá a nikdy nezajímala! S pozdravem Zappe
PS: UČTE SE -
http://www.prevence-praha.cz/index.php/rasismus-homofobie-extremismus.html
Urážky jsem zapomel . Vaš nezájem o politiku vede jenom k pozitivním seznamum EU. A postupně k likvidaci našeho koníčka. Jestli máte takový vliv jak píšete zasadte se prosím o odmítnutí pozitivních seznamu a k odmítnutí jakekoliv migrace arabu a negru na území ČR. Jsem starší důchodce ale mám děti a vnuky . Dal bych Vám odkazy jine jak arabi řežou hlavy ale bohudík to neumím a neumím ani správy do SZ. (Nevím co to je.)