Alexandr malý - Určení pohlaví
Effi: Dobry vecer , muze mi nekdo rict jestli mam ve voliere samce nebo samicku ? Dekuji . Stari 2 roky . Poslocha jenom jednoho clena rodiny , ostatni klove .
- ');" onmouseout="UnTip();" alt="" src="http://www.chovzvirat.cz/images/diskuze/img-20180114-091129-180122064513.jpg">
Dobrý den,
máte 100% samici
Dobrý den, můžete mi prosím poradit jestli se jedná o samicku nebo samečka? V říjnu mu budou 2 roky, pán od kterého ho mám mi tvrdil že je to samec, ale mě spíš pride že je to samice
Děkuji
Dobrý den může mi někdo poradit jestli mám samici nebo samce? Vylíhnutý v dubnu 23 a různě křičí jakoby různé výšky a kombinuje to ale je to můj první alex. a netuším jak se chovají mladí samci a samice
Pokud je “zpěv” více než klasické pískání - křičení a má víc tónin a pobrukování, tak to bude alexandr sameček.
Zdravím, pokoušela jsem se najít nějaký odkaz na video, kde dělá alexandr podobné zvuky jako ten můj. Je to klasické kňourání nebo se snaží mluvit/něco napodobit?
V první části videa je napodobování nějakého zvuku, v závěru už je to klasické alexandří pískání. To na videu bude samec.
Děkuji za odpověď můj alex dělá různé “kňourání” ráda bych to tu poslala ale nevím jak a jestli tu vůbec jdou posílat videa. Takže mám doma asi klučinu😊
Dobrý den mohu se zeptat zda by někdo poznal pohlaví u 9 týdenního Alexandra malého? Chování má prý dle chovatele jako sameček ,začal být kontaktní a přítulný,ale zmínil ,že se to pozná až nejdříve ve dvou letech a není si jistý zda jde úplně o samce. Já chci samečka a tak zda se mám radši domluvit na testech nebo to tu někdo pozná? Děkuji
Zdravím, tak v tomto stáří jen věštec, myslím, ale možná se pletu. Požadujte DNA i když na 100% je jen endoskopie! S pozdravem Zappe
Opravdu si myslím že by měli mazlickari si udělat svůj veb a neplevelit tady stránky seriózním chovatelum. Nechápu to ochočování nikdy to nepochopím a nejsem sám. Chcete mazlíčka? Pořiďte si psa!
Zdravím vás, no je to jen váš názor a zbožné přání, ale vůbec nic s tím neuděláte! Ochočovalo se, ochočuje se a bude se ochočovat! S vámi nebo bez vás!
A svůj web a solidní? Netvrdím, že pár takových neznám, ale jinak moc krát jsem viděl, že ti mazličkáři, mnohdy dávali větší a lepší péči svým mazlíčkům, než ti údajní chovatelé! Takže není na místě je osočovat a zatracovat! A proč právě psa - proč né tygra? S pozdravem Zappe
zjarda:Zdravím vás, no je to jen váš názor a zbožné přání, ale vůbec nic s tím neuděláte! Ochočovalo se, ochočuje se a bude se ochočovat! S vámi nebo bez vás!
A svůj web a solidní? Netvrdím, že pár takových neznám, ale jinak moc krát jsem viděl, že ti mazličkáři, mnohdy dávali větší a lepší péči svým mazlíčkům, než ti údajní chovatelé! Takže není na místě je osočovat a zatracovat! A proč právě psa - proč né tygra? S pozdravem Zappe
Pane zape já jen nechci tady věčně číst jak ty ptáky nezvládají ,mají je roky a neznají ani pohlaví a s tím tygrem? Bez komentáře, vaše uroveň
No já jistě se nemusím a ani se neobávam o svojí úroveň! To ať se jiný chytí za nos! Navíc, když něco nechci nebo mě nezajímá, tak to ani neotvírám! Vždyť to je tak jednoduché. S pozdravem Zappe
PS: Něco pro ty mazličkáře :
Anonymní:Opravdu si myslím že by měli mazlickari si udělat svůj veb a neplevelit tady stránky seriózním chovatelum. Nechápu to ochočování nikdy to nepochopím a nejsem sám. Chcete mazlíčka? Pořiďte si psa!
Nesouhlasím. Oni ti mazlíčkáři většinou se svými papoušky tráví moře času, několik hodin denně, sledují je. To málokterý chovatel takto má. Takže i od nich se mužeme ledasco naučit, znají chování jejich papouška dopodrobna. Co jim chce říct různými gesty atp.
zjarda:No já jistě se nemusím a ani se neobávam o svojí úroveň! To ať se jiný chytí za nos! Navíc, když něco nechci nebo mě nezajímá, tak to ani neotvírám! Vždyť to je tak jednoduché. S pozdravem Zappe
PS: Něco pro ty mazličkáře :
To je spíše video pro milovníky negru