- Příspěvek #119940
- Nahlásit
Alexandr malý - Určení pohlaví
- Příspěvek #119941
- Nahlásit
- Příspěvek #119943
- Nahlásit
Effi: Dobry vecer , muze mi nekdo rict jestli mam ve voliere samce nebo samicku ? Dekuji . Stari 2 roky . Poslocha jenom jednoho clena rodiny , ostatni klove .
- ');" onmouseout="UnTip();" alt="" src="http://www.chovzvirat.cz/images/diskuze/img-20180114-091129-180122064513.jpg">
Dobrý den,
máte 100% samici
- Příspěvek #120354
- Nahlásit
- Příspěvek #120396
- Nahlásit
- Příspěvek #120502
- Nahlásit
Dobrý den, můžete mi prosím poradit jestli se jedná o samicku nebo samečka? V říjnu mu budou 2 roky, pán od kterého ho mám mi tvrdil že je to samec, ale mě spíš pride že je to samice
Děkuji
- Příspěvek #120589
- Nahlásit
- Příspěvek #172581
- Nahlásit
Dobrý den může mi někdo poradit jestli mám samici nebo samce? Vylíhnutý v dubnu 23 a různě křičí jakoby různé výšky a kombinuje to ale je to můj první alex. a netuším jak se chovají mladí samci a samice
- Příspěvek #172609
- Nahlásit
Pokud je “zpěv” více než klasické pískání - křičení a má víc tónin a pobrukování, tak to bude alexandr sameček.
- Příspěvek #172953
- Nahlásit
Zdravím, pokoušela jsem se najít nějaký odkaz na video, kde dělá alexandr podobné zvuky jako ten můj. Je to klasické kňourání nebo se snaží mluvit/něco napodobit?
- Příspěvek #172955
- Nahlásit
V první části videa je napodobování nějakého zvuku, v závěru už je to klasické alexandří pískání. To na videu bude samec.
- Příspěvek #172956
- Nahlásit
Děkuji za odpověď můj alex dělá různé “kňourání” ráda bych to tu poslala ale nevím jak a jestli tu vůbec jdou posílat videa. Takže mám doma asi klučinu😊
- Příspěvek #207256
- Nahlásit
Dobrý den mohu se zeptat zda by někdo poznal pohlaví u 9 týdenního Alexandra malého? Chování má prý dle chovatele jako sameček ,začal být kontaktní a přítulný,ale zmínil ,že se to pozná až nejdříve ve dvou letech a není si jistý zda jde úplně o samce. Já chci samečka a tak zda se mám radši domluvit na testech nebo to tu někdo pozná? Děkuji
- Příspěvek #207271
- Nahlásit
Zdravím, tak v tomto stáří jen věštec, myslím, ale možná se pletu. Požadujte DNA i když na 100% je jen endoskopie! S pozdravem Zappe
- Příspěvek #207336
- Nahlásit
Opravdu si myslím že by měli mazlickari si udělat svůj veb a neplevelit tady stránky seriózním chovatelum. Nechápu to ochočování nikdy to nepochopím a nejsem sám. Chcete mazlíčka? Pořiďte si psa!
- Příspěvek #207347
- Nahlásit
Zdravím vás, no je to jen váš názor a zbožné přání, ale vůbec nic s tím neuděláte! Ochočovalo se, ochočuje se a bude se ochočovat! S vámi nebo bez vás!
A svůj web a solidní? Netvrdím, že pár takových neznám, ale jinak moc krát jsem viděl, že ti mazličkáři, mnohdy dávali větší a lepší péči svým mazlíčkům, než ti údajní chovatelé! Takže není na místě je osočovat a zatracovat! A proč právě psa - proč né tygra? S pozdravem Zappe
- Příspěvek #207447
- Nahlásit
zjarda:Zdravím vás, no je to jen váš názor a zbožné přání, ale vůbec nic s tím neuděláte! Ochočovalo se, ochočuje se a bude se ochočovat! S vámi nebo bez vás!
A svůj web a solidní? Netvrdím, že pár takových neznám, ale jinak moc krát jsem viděl, že ti mazličkáři, mnohdy dávali větší a lepší péči svým mazlíčkům, než ti údajní chovatelé! Takže není na místě je osočovat a zatracovat! A proč právě psa - proč né tygra? S pozdravem Zappe
Pane zape já jen nechci tady věčně číst jak ty ptáky nezvládají ,mají je roky a neznají ani pohlaví a s tím tygrem? Bez komentáře, vaše uroveň
- Příspěvek #207475
- Nahlásit
No já jistě se nemusím a ani se neobávam o svojí úroveň! To ať se jiný chytí za nos! Navíc, když něco nechci nebo mě nezajímá, tak to ani neotvírám! Vždyť to je tak jednoduché. S pozdravem Zappe
PS: Něco pro ty mazličkáře :
- Příspěvek #207574
- Nahlásit
Anonymní:Opravdu si myslím že by měli mazlickari si udělat svůj veb a neplevelit tady stránky seriózním chovatelum. Nechápu to ochočování nikdy to nepochopím a nejsem sám. Chcete mazlíčka? Pořiďte si psa!
Nesouhlasím. Oni ti mazlíčkáři většinou se svými papoušky tráví moře času, několik hodin denně, sledují je. To málokterý chovatel takto má. Takže i od nich se mužeme ledasco naučit, znají chování jejich papouška dopodrobna. Co jim chce říct různými gesty atp.
- Příspěvek #207642
- Nahlásit
zjarda:No já jistě se nemusím a ani se neobávam o svojí úroveň! To ať se jiný chytí za nos! Navíc, když něco nechci nebo mě nezajímá, tak to ani neotvírám! Vždyť to je tak jednoduché. S pozdravem Zappe
PS: Něco pro ty mazličkáře :
To je spíše video pro milovníky negru