Potřebuji poradit mám venkovní volieru ve které mám 14 andulek a 1 pár korel vše mláďata 010 včera jsem jim dal budky a nastalo šílenství samičky se rvou o budky a lítají z budky do budky dnes jsem našel na zemi rozbité vajíčko poradí někdo co s nimy?????????
ony zklidní, nebojte. Mějte více budek než samiček, ať si opravdu mohou vybrat. Vzhledem k tomu, že jste měl už vajíčko na zemi, je obsazení budek velmi akutní, u tolika párů v jedné voliéře bude určitě mumraj :-) Aý si samičky vyberou a obsadí budky, bude klid.
ahoj až budu mit hotovou volierů tak přemyšlim že bych dal zadni stěnu od shora dolů do půlky voliery budky ležatého typu asi 6 řad a nevím jestli to je dobrej napad nebo 3 stěny budek a uprostřed kmen na budky pro korely a andulky ?
?????????? Potrebuji ještě poradit dnes jsem v jedné budce našel vajíčko ale samička které patří leze i do jiných budek myslíte že se k němu vrátí ??????,,
Víš určitě od které je? Myslím, že andulky po třech dnech ještě nemají úplně vybrané budky. Nech ho tam, pravděpodobně se vrátí.
Je zde ještě možnost ho vzít a potom ho přidat, ale myslím, že je to zbytečné.
Může se v chovu vyskytnout potvora co vyhazuje sousedům vejce, už se mi to stalo.O svá mláďata pečovala skvěle, ale ostatní neměly šanci, Musíte je hlídat a takovou okamžitě vyřadit z chovu.