Aktuálně: 3 706 inzerátů209 896 diskuzních příspěvků18 243 uživatelů

CITIES B

anonymní (neregistrovaný) 12.03.2011, 17:42:54 xxx.xxx.14.155
dobry den,chcela by som sa opytat ako je to teda s tym cities na slovensku...ked som volala na MZP,tak ma len poslali hladat na webe a na inych forach boli informacie velmi rozdielne a teda matuce... konkretne by som chcela vediet: -ci netreba karantenu pri dovoze papagaja z ciech -kedy treba vybavovat povolenie na chov(pred kupou,alebo az po) -co vsetko potrebujem vybavit s kolko trva vydanie povolenia pri divize z ciech (papagaj je iba ako mazlik,nie na chov) vopred dakujem za odpovede
anonymní (neregistrovaný) 12.03.2011, 18:48:20 xxx.xxx.109.90
Dobrý deň.Napíšte o akého papagája sa jedná. V štátoch EU nepotrebujete pri prevoze vtáka žiadne povolenie, iba doklad o nadobudnutí, napr. kúpnu zmluvu kde bude oi,uvedené predch. majiteľ, číslo krúžku, rodičia -pôvod.Ak je to druh podliehajúci registrácii - Cites B tak nemáte žiadnu povinnosť nahlasovať vtáka ŽP.Žiadne povolenie na chov nepotrebujete a keďže sa jedná o domáceho miláčika, ani karanténa nie je potrebná.
anonymní (neregistrovaný) 13.03.2011, 14:51:51 xxx.xxx.14.155
ide o ara nobilis a nemusim sa bat nejakej kontroly,lebo aj o tom som uz pocula.. mate aj vy osobne skusenost s kupou papagaja v zahranici? dakujem za vasu odpoved,velmi mi to pomohlo
anonymní (neregistrovaný) 14.03.2011, 15:06:23 xxx.xxx.109.90
Som chovateľ, mam viacero vtákov zo zahraničia, nielen z Česka a iba tak mimochodom, nedávno som predal nobilisku do Čiech.
Obrázek
anonymní (neregistrovaný) 14.03.2011, 21:11:56 xxx.xxx.14.155
mate krasneho papagaja:) dakujem iba som chcela vedeit ci ste sa osobne s tymto stretol,vidim ze hej,tak sa mozem spolahnut na tieto info. predavate aj tento rok nobilisky?celkom by mi ulahcilo zivot keby som namusela ist pre neho az do ciech...
anonymní (neregistrovaný) 15.03.2011, 04:46:31 xxx.xxx.109.90
Ak bgde na jar odchov, mám 2 chovné páry, tak určite.
anonymní (neregistrovaný) 01.04.2011, 15:44:49 xxx.xxx.208.20
dobry den,vyskytol sa mi este taky maly problem a sice musim ist na staz (asi do spanielska) a chcela aby som si ho potom zobrat so sebou,co znamena let lietadlom. trochu sa toho bojim,preto chcem mat aj vybavene vsetky papierovacky,aby ma uz nic neprekvapilo na letisku cize otazka znie -ktore vsetky potvrdenia treba mat pred odletom? -kolko ma to bude stat z bratislavy do spanielska? ak ma aj niekto iny s tymto skusenosti,budem vdacna za kazdu radu. dakujem
anonymní (neregistrovaný) 01.06.2011, 14:13:29 xxx.xxx.208.20
takze uz mam vsetko pozistovane a vybavene:) ak mate odchov,tak by ste mi mohli dat kontakt na vas? dakujem
Dominika (neregistrovaný) 27.12.2014, 22:49:59 xxx.xxx.164.253

Zdravím chcem sa Vás spýtať. pomozte mi.... Som zo SVK a sme prestahovany koli práci v Holandsku. Doma na SVK mam okolo 10 papagájov a chcem si ich zobrať tu do Holandska.Papagáje maju iba kruzka nic viac( ziadne papiere)

Ake povolenie musim mat aby som si ich mohla zobrat tu do Holandska.

Ide o papagáje: -pára amazonanov venezuelských, 4ks královský papagáj, 4 ks horských papagájov.... Velmi pkne dakujem za odpoved :-)

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.