Aktuálně: 3 733 inzerátů209 894 diskuzních příspěvků18 243 uživatelů

zako kongo mluveni

roman (neregistrovaný) 12.03.2011, 11:04:02 xxx.xxx.51.120
dobry den muj zako ma uz rok a jete nevydal ani jednu srozumitelnou hlasku .. a to se mu plne venuji mam ho porad venku mluvim s nim cim to muze byt ?dekuji
Obrázek
anonymní (neregistrovaný) 12.03.2011, 11:27:19 xxx.xxx.193.236
ne každý papoušek má talent na mluvení, i v rámci jednoho druhu. U žaka by to ale byl div, aby se nerozmluvil. Nevzdávejte to, ono to časem přijde, pevně věřím. Držím palce.
cone
cone 12.03.2011, 11:52:59 xxx.xxx.67.3
Také myslím, že něco musí pochytit. Napodobuje už aspoň některé zvuky ze svého okolí? Je to samec ?- tak bych to tipl.
milan (neregistrovaný) 12.03.2011, 12:17:43 xxx.xxx.47.99
Mezi jedinci je rozdíl jako mezi lidmi,někdo pusu nezavře,někdo je málomluvnej. Mám jedince,který vás vítá a předvádí co umí,mám jiné co jenom pískaj a napodobují okolní zvuky přírody a mám samičku,která mluví jen když jsem ve vedlejší místnosti.
roman (neregistrovaný) 12.03.2011, 12:22:17 xxx.xxx.51.120
mam samicku mam i test dna jako piska a dela zvuky porad i kdyz sou tu cizi lide ale mluveni ji zatim moc nejde,, doufam ze casem aspon neco rekne ..
parrot (neregistrovaný) 12.03.2011, 13:59:45 xxx.xxx.248.23
myslím že nemusíte mít strach že se určitě časem rozmluví já mám od září žaka liberijského začal mluvit trošičku zhruba už po 2 měsících co byl doma a ze začátku jen ahoj a své jméno nyní už doplňuje další slovíčka co slyší a některá co se mu líbí se učí hned ze dne na den až mě to překvapuje ale hlavně slovíčka umí použít ve vhodnou dobu takže třeba když ho vytahuji z klece tak říká pojď honem pojď nebo když přiltí za mnou tak říká ahoj kuk a podobně když vidí rozprašovač kterým ho sprchuji tak říká sprcha prostě je strašně chytrý a šikovný mě si vybral jako partnera a mohu si k němu doovlit vše takže hodně se učí ode mě ale hodně dobře se mu napdobuje tenčí ženský hlas mojí mamky takže je pak komické poslouchat když napodobuje mou intonaci a pak její ale jde mu to dokonale zatím říká ahoj dobrý den fešáku mazlíku dobrůtku sprcha díky kykyriky rocky ahoj rocky kuk kukuku děkuji houpy houpy koupy koupy a furt něco se snaží žbleptat jinak před dvěma týdny jsem s ním byl u veterináře jelikož se mi zdál pihublý tak jsem s ním radši zašel a místo toho aby z toho byl ve stresu tak z krabic ve které sem ho nesl na mě mluvil kuk a když jsem ho u veta vytáhl po celou dobu mluvil a předváděl se bral to jako hru což bylo super veterinář z toho byl trošku vedle:D naštěstí veterinář nepřišel na nic závažného ale řekl že žakáč má toršku podváh upředpesal nějaké vitamíny a probiotika a za měsíc jdu na kontrolu vyšetření na začervení bylo také negativní po podávání předepsaného se stav zlepšil a z 310 gramů už má zase něco kolem 350 takže je na tom lépe což je super:D přikládám jedno jeho rozprávěcí videjko http://www.youtube.com/watch?v=mNpz_j1ISm4
Obrázek
anonymní (neregistrovaný) 12.03.2011, 15:16:23 xxx.xxx.29.34
moc pekny zako jen se divim ze zacal mluvit jiz po 2 mesicich ja ho mam doma pul roku a stale nic
roman (neregistrovaný) 12.03.2011, 15:19:06 xxx.xxx.29.34
poustite tu me treba radio kdyz je sam doma ? at tam nema ticho ? nebo neco co bych mohl vyzkouset ?
parrot (neregistrovaný) 12.03.2011, 15:25:48 xxx.xxx.248.23
asi je to opravu inividuální každý papoušek je jiná osobnost ale určitě to nevzdávejte. no kyž je puštěná televize nebo ráio tak ten náš ocela na hlasy reaguje a kyž třeba v televizi někdo zdraví tak i odpovídá a tak a čím hlasitěji áme televizi tím hlasitější je jeho projev:D pole mě i ten váš začne mluvit ten náš zaal prvně jen takový, žvatláním že tomu ani nešlo rozumět ale pak to zdokonalil chce to čas a trpělivost
parrot (neregistrovaný) 12.03.2011, 15:29:49 xxx.xxx.248.23
ještě odkaz na 2 videjka:D http://www.youtube.com/watch?v=dtA3rlBmBos&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Xys3IkBi5ec
roman (neregistrovaný) 12.03.2011, 18:14:01 xxx.xxx.51.120
ok dekuji uz jako zvatla neco jako ahooj ale jak rikate chce to trpvelivost..
parrot (neregistrovaný) 12.03.2011, 18:16:35 xxx.xxx.248.23
určitě u mě taky začínal nejrpve žvatláním a postupně to zdokonalil nejprve říkal jen ahoj a pak své jméno a a pak už to půjde že nezavře zobáček uviíte:D
anonymní (neregistrovaný) 14.03.2011, 13:02:18 xxx.xxx.51.120
na to se tesim... uz zvlatla neco jako ahooj piska skrekota atd..

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.