nemám co dodat.snad jen aby mistní chovatelky přestaly štrykovat ponožky a péct bábovky a začaly se věnovat tady tomu chovateli radami. zde pokračování
http://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/forum/r/detail/709595/genetika-u-andulek-d
Miloši já já nevím, ale jeden z nás je asi blbej :-) Ten jeden lichej samec byl u těch chodovskejch a teď ho máš u těch výstavních? Jo a toho sousedovic samce se zelenou hlavou vyfoť, to bych ráda viděla a určitě nejen já :-DDD
Teď jsem ještě jednou koukala na fotky na začátku tohoto vlákna a jsem si celkem jistá, že ty tvoje výstavky jsou focený v tý samý zas...ý kleci jako ty ostatní, tak o čem se tady vlastně bavíme??? :-(
A nenapadlo tě, že se mohli v tom bordelu nakazit jeden od druhýho? To je ti pak savem vydesinfikovaná klec na prd... To je jako by ses nakazil třeba HIV a pak přišel do vydesinfikovaného domu a nákaza zmizela. Končím debatu nemám na to.
Já už to nevydržím. Miloši, děláš si tady z lidí pr..del nebo si opravdu tak blbej ? Tobě že je 32 let ? Promiň, ale tvůj sloh a pravopis je na úrovni prvňáčka a ještě dvakrát propadlého. Adminům se omlouvám, ale jinak to nešlo.
píšu jako vždycky že někdo nechápe že andulky spolů nechovám že každá skupina má svou místnost tak jim to přeložím.
ฉันเขียนเป็นบางคนที่เคยเข้าใจว่า budgies ไม่ได้ทำหน้าที่ร่วมกันว่าแต่ละกลุ่มจะมีห้องของตัวเองเพื่อให้พวกเขาแปล