Aktuálně: 3 749 inzerátů212 006 diskuzních příspěvků18 275 uživatelů

Jakého papouška?

anonymní (neregistrovaný) 28.02.2011, 23:51:56 xxx.xxx.56.147
máme doma papouška nádherného, snese se s jiným? Nějakým větším? ptám se proto že mi každý chovatel, byla jsem u 3 řiká něco jiného, proto chci znát názor ze zkušeností :-)Děkuji
Orina (neregistrovaný) 01.03.2011, 14:47:13 xxx.xxx.106.45
Já osobně nádherné nechovám, tak ani neznám jejich potřeby, ale kdybych se měla rozhodnout, tak bych dokoupila protějšek do páru. Přeci jenom si pár bude rozumět víc než jiný druh papaouška pouze přiřazený jako kus do počtu. Taky musíte dbát při výběru druhého kusu, jestli k sobě nebudou papoušci agresivní. To abyste místo radosti nemusela mít dvě klece a to ještě každou v jiné místnosti. Odpovídám vám hlavně proto, že se vám ještě nikdo neozval.Ale o nádherných opravdu nic nevím. Snad se někdo přidá.
Hani (neregistrovaný) 01.03.2011, 15:40:16 xxx.xxx.18.225
bohužel o těchto papoušcích taky nic nevím, ale na netu jsem našla toto: "Povaha: Papoušek nádherný je snášenlivý pták, který s ostatními druhy papoušků dobře vychází." ovšem chtělo by to radu od někoho, kdo s tím má zkušenosti..
anonymní (neregistrovaný) 01.03.2011, 17:18:29 xxx.xxx.16.80
zalezi jestli ho mate jako mazlicka ( ochoceneho ) nebo jen jako mazlicka ve voliere. V jedne voliere se klidne snese s jinym druhem klidnych papousku. Pokud ho ale mate jako mazlicka, muze treba na novy prirustek zarlit. To ale zjistite az si noveho papouska privezete domu. Pokud si poridite noveho mazlika, tak urcite by mel mit kazdy svoji klec.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.