Aktuálně: 3 715 inzerátů209 996 diskuzních příspěvků18 248 uživatelů

Co do venkovní voliery?

anonymní (neregistrovaný) 27.02.2011, 20:20:11 xxx.xxx.178.216
Dobrý den stavím zahradní volieru s vytápěnou místností a zvažuji čím volieru obsadit. Proto se na Vás obracím s radou, nebydlíme zrovna na samotě a proto nechci žádné řvouny, nejvíce se mi líbí aratinga zlatá zvažoval jsem papoušky konžské a byly mi doporučeni eklektusy prý jsou klidní. Jde mi o jeden chovný pár. Proto Vás prosím o radu co vybrat. Předem moc děkuji
fylip
fylip 27.02.2011, 20:35:11 xxx.xxx.80.34
Dobrý den, Pokud nechcete řvouny, tak aratingy nedoporučuji, i když někteří lidé zase říkají, že ručně dokrmené zase tak hlučné nejsou. Papoušci konžští jsou spíše potichu. Eklektuse mám jen samce a teď budu kupovat samici. Můj samec je potichu, ale někteří lidé říkají, že jim křičí hodně, zároveň mi jiný chovatel říkal, že jsou u něho úplně potichu, takže to je asi podle toho, jak trefíte. Znám chovatele, kterému EKlektusy křičí a bydlí mezi domy. Řeší to tak, že je na noc zavře do záletů a pouští je až kolem půl osmé ráno, takže to už křik nikomu nevadí. Stejně to řeší i s Arama a Amazoňanama.
anonymní (neregistrovaný) 01.03.2011, 20:47:13 xxx.xxx.178.216
Děkuji za radu, budu rád i za další.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.