mám prozbu můžu dat kakariky ke dvema andulkam a jedne korele????ja se bojím ze kakarici je budou štípan daval sem je do male volieri a poradne me stiply
Dobrý den, máte rozdílné druhy, žlutočelého samce a červenočelou samici, skořicovou. Nechcete je mezidruhově křížit, že ne? Voliéru upravte a vpusťte je do ní najednou. Upravte voliéru tak, aby původní ptáci měli dojem, že jdou do nového prostředí.
určitě přepářit, dát zvlášť žlutočelé a zvlášť červenočelé. Ať se mezi sebou nekříží, a navíc by samci mohli být navzájem agresivní.S andulkama by to mohlo klapat, ačkoliv to vyzkoušené nemám - kakarici jsou ale děsně zvědaví, až "vlezlí" - nevím, jestli by ostatní nerušili při hnízdění.Ať se daří.
Kakariky červenočelí jsem choval společně s andulkami , ale nebylo to pravé vořechové.To z toho důvodu že jsou příliš zvědaví ,a při hnízdění často vlezli bo budky andulám a ty ho pak vyrichtovaly kdyš nestačil vylíst .
měla jsem zpočátku k samci dvě samice,aby si vybral. Když se stalo, oba začali té druhé samičce ubližovat a útočit na ni. Musela jsem ji okamžitě odstavit, nedovedu si představit, že bych je nechala pohromadě :-( Voliéra je 5metrová na 1 metr,dva výšky, takže malá určitě nee.