Nevím jak vy, ale už se těším, až půjdou ti domácí ptáci ven.Klobouk dolů před těmi, kdož je mají celoročně doma.Myslete si o mě co chcete, ale mě to nebaví každý den luxovat a uklízet,prostě někdy je to "vopruz".Ještěže mi ty moje havrany pomáhají uklízet kluci:-))
No a jedna totálně mimo mísu...když jdu čistit ptáky a kluky to nebaví, stačí jedna velká krabic od americký ledničky a je na celý den vystaráno o zábavu...no..taky jsem to vyzkoušela:-))
Růženko, stačilo by dát ke klecím lino a nemusíš luxovat. Stačí jen občas zamést. Já ho mám široké 1,20 m před klecemi a luxuju zbytek koberce v pokoji jen jednou týdně, protože peří lítá všude a vyházené šlupky od zrní roznáší zase pro změnu naše pejsková :-). Nevím jak ostatní ptáci, ale já když luxuju, tak kanár začne zpívat a překřikovat tak lux a alexové začnou štěbetat. Když luxuju kobereček, který je pod voliérou, aby nestála přímo na komodě, tak starší alex je hned přilepený na mřížce a přichystaný s luxem bojovat.
Dneska jsem se vrátil z Alp. Celé čtyři lyžovací dny bylo azuro a ani mráček, jenom sem tam se nějaký objevil. Tady nějké fotky... :)
Já na skokánku :)