taky mam vyhlidku pro papousky:)je to ze stare klece a pak se to vynda a da se tam plexisklo na zimu kdyz je teplo tak tam maji misku s vodou a koupou se tam.je to jejich rozhledna :)
Hezký den všem kteří sem zavítají
Ty máš,ale představivost, když tam vidíš volieru.Vidím černou plochu a na ní připevněnou klícku,Nic ve zlém chtěl jsem pozdravit Růžu a popřát hezký den všem ,kdo to navštíví
s podobnými "koupátky" jsme taky kdysi experimentovali - bohužel ti naši rozmazlenci ze 6 metrové voliéry nám do tak malého prostoru nechtěli, lákala jsem je na senegal :-) a ani to moc nepomohlo. Navíc ty klece už druhým rokem začaly rezivět, jak byly na stálo na dešti a sněhu, my je nesundávali, dvířka z plexi byly pod nimi a na zimu jsme okýnka zavírali.Pak jsme je nahradili klasickými výlety ven.
no ja to tam mam letos poprve tak uvidime jak to bude vypadat.ale na zimu urcite vyndam.naucily se tam chodit asi za 5 dni na zelene a ted uz korelak vyjde ven a rve abych mu dala zelene:)na fotce osazenstvo samec pod miskou uz tam neni je misto neho samicka
Tak vám mě dnes při kontrole volier napadlo, že kdybych chovala samé papoušíčkky a aymary, měla bych v tomhle počasí pohled jen na prázdné voliery :-(, jsou schovaní v budkách, do jednoho, chytráci :-)
Já chci sluníčko! Kdo je pro? :-)