4 Dáša a alena : nelovím, přistihla jsem večer kočku jak si s ním hraje, tak jsem jí ho vzala a druhý den po ujištění že je vpořádku a po fotodokumentaci jsem ho pustila, odletěl "po svých!" byl krásný :o))
Loňský rok spolu fungovali v pohodě dvě samičky a jeden sameček. Slepičky spolu seděly na hnízdě, společně vyvedly mladé a kohutek obětavě pomáhal krmit a skovávat pod křídla.....
Letos zasedla jedna slepička a druhá nic. Jen co se vylíhlo 6 mladých kuřátek začal být kohoutek agresivní zobal a házel s mladými ,a tak si vysloužil s "nenosnicí" separé ve výletu u andulek a nový "obývák"
Situace se zklidnila, mladí běhají ostopéro kolem mámy.Nevím jak u ostatních , ale tady vždycky tak 2-3 minuty běhají zobají, slepička jim naklobává zelené na kousky a po oněch 2-3 minutách se vždy běží schovat pod křídla na cca 5 min.
Mlaďoch po dávce měsíčků..
Nu a dalším přírůstkem do rodiny se stala fenka zlatého retrívra Alíša.Mlaďoch si ji hned přisvojil a má parťáka.Takže bude z něj psovod po tátovi nebo ptáčkař? :-P
Cone: uvidíme kam ho to zavane:-))
leef: no není přeci problém přijet očumnout :-))
U aymar došlo k novém posunu.Cremino samice snesla dvě vajíčka.zatím tedy jako rušivý element nevadí ani hejno aymar a ani pár kanárů a hýlů. Zda jsou plná a samice vysedí se uvidí.Jsou to pro mě první informace v chovu v hejnu, takže to beru s rezervou...