Koukám, voliérka standartních rozměrů :D. Také jsem kdysi takovou měl na zimu pro alexandry. Bohužel byla pro ně docela malá a ve sklepě bylo navíc i šero, tak šla do pece. Teď už bych to také předělil na dvě, tři části, dolů třeba úložný prostor na krmení a jiné potřeby.
Hezký den,
já bych ji dal na ležato ,byla by to pěkná volierka pro víc párů.Když to uděláš na poloviny nebo na třetiny tak to bude tak na jeden pár .Samozřejmě že to je jen na tvém rozhodnutí ,a na tom jak to budeš chovat, zda po párech nebo ve skupině .Přeji hodně odchovů a ať se jim v tom moc líbí
Přátelé moji, díky za připomínky ,beru v potaz.Ale ani na ležáka, ani boxově.Mám v hlavě jiný nápad, ale teprve až to zkusím zda to půjde technicky, tak dám fotku.Vnitřek bude plně omyvatelný, včetně zajištěného větrání.Bude v místnosti, kde je dostatek světla a tepla na zimu. Na krmení a jiné propriety mám krmírnu.
Astrild: stále budou ve skupině s tím jsem do toho šla a pokud nebude docházet k šarvátkám ( zatím je už rok klid) , tak i tak zůstanou.
Cone: pokud bys to měl v podkroví jak Milan Habrcetl, tak asi ano, ale....bude se ti pak chtít až ti bude 90sát let tahat nahoru krmení?:-))