Petro třešňové vítězství je super :) taktéž v současné době dodávám třešně v maximální míře a jsou velmi oblíbené. Také se mi letos podařilo poprvé zlomit ptáky na jahody. Domnívám se, že ostatní ptáky přesvědčili o tom, že jsou jahody také jedlé aymarové pruhovaní, kteří holdují snad na všem. Také jsem podáva dnes již poměrně pěkne vzrostlý kopr, který mě brali především všichni pyrurové.
Já dávám všechno, co mě zrovna napadne. Dělám směs z na drobno nakrájené ovoce a zeleniny. Základ je jabko a mrkev a doplňuji to hodně rajčatama, banánama, řepou, cibulí, ředkvičkama, paprikama, hruškama, jahodama, broskvema, meruňkama, pomerančem, česnekem, porkem, kivim, květákem, kedlubnou... Vždycky je ve směsi základ (jabko a mrkev) + minimálně 3 další druhy ovoce a zeleniny... Každý den se snažím složení střídat a všichni ho berou beze zbytků. :)
Jo jo a jak berou meloun, hlavně aymary u toho řvou jak paviáni :-)).
4 Lucka: neva.Dohoda platí, pokud dva kluci.Přivez :-))
Tak dneska mi přivezli metrál kamenů a tady je poslední (snad) úprava záhonu.Ještě dovybrat okolo ty kamínky a těšit se, jak to pomalu proroste a "zpřírodní".
Růží, z vlastní zkušenosti, buď ji přepažit vodorovně na dva boxy, nebo svalit na bok, neboť od dvou třetin při téhle výšce bude v půlce zimi i při sebelepším čištění tak zaneřáděná, že budou aymarky celé špinavé.