To Biker: Nádherné fotky, nádherní papoušci, nejen nádherní :)
Společenstvo sdílí prosím jak velkou voliéru?
Já si zase v pátek přivezla dvě nové mladé andulky, viz. foto. v tuto chvíli má 2,5x1,5 voliérka poskytuje azyl třem korelám (chci dopárovat) a dvěma andulkám. Plánuji 2-3páry.
Zdravím, hezký večer! Lucie
Souhlasím, že nádherní Bikera jsou nádherní:-)),kor (pro mě) to juknutí jeho samičky...
Jinak u mě je stav vajíček u andulek:18 ks+1 vylíhlé,
u křepelek :3 vajca, u kanárků došlo ke spadnutí hnízda,tudíž zničení vajíček a jen aymary oblézají budky, nadšeně pořvávají v džungli větví a zatím žádné vajíčko..
..na obědě na špízu:-))...
Zas trošku mimo...štvalo mě, že všade jsou obrázky po celém baráku, tak jsem zkusila něco jiného....něco, kde člověk může chvíli hledat..ještě doladit pozadí a bude to....
dobry den chtela jsem se zeptat pani oriny koupila jsem si andulku a vim ze ona a ne jen ona ma ruzne mutace.vcera jsem si vsimla ze oproti jinym ma takove do hneda ty kridla ostatni maji tmave cerne.dekuji
Voliéra společenstva je 450 x 160 x210 cm d x š x v Momentálně v ní jsou 2,2 korely + 8 mladých v budkách 5,5 andulky + 14 mladých a 1,1 horáci + 3 mladí a dole pobíhá 6 křepelek japonských nosných....a neurčený počet myší,které průběžně lapu do pastiček-nekonečný boj :) Biker70
jeste jedna fotka z dneska vazne to budou dva kluci o tom zlutolicim vim ze je kluk ale to ruzove ozobi me mate.pani mi ji davala jako samicku,je videt i rozdil hlavy ten mohutnejsi ma jednoho rodice vystavniho.