Peter: je to príma, že tě to baví a fandím ti :-)).
jinak bych ráda znala názor skalních i neskalních chatařů na tento návrh (zatím jen nápad, nástřel možného i nemožného): co by jste říkali na sraz někdy v teplých měsících červen až září v Tuchlovicích okr.Kladno sobota až neděle.V pronajatých prostorách psího cvičiště, kde je zajištěno spaní, krb, kamna, velká kuchyň, ubytování pejsků, venku ohniště na rožnění s možností pozvání kamarádů s kytarou, s možností na hodinku pronajmout bazén s pohyblivým dnem .S možností vyzvednutí na vlaku ve Stochově nebo odvozu na autobus na Kladno? Popřemýšlejte, zda by jste měli zájem a chuť se poznat trochu víc a krom sezení u netu pokrafat i v reálu. Tolik zatím nápad.....měl-li by někdo jiný, sem s ním:-))
Bylo by to super, ale neměl byh se tam jak dostat. Nevím, jestli by mě tam taťka zavezl, ale možná ano, jak říkám, nevím :) Když tak si počkám, až se tady u mě zastavíš a to ti budu moct ukázat i dílnu, jak už jsi jednou říkala :)
Pokud bude mít někdo k dispozici plac jako navrhuje Růža, tak šup s nápadem a návrhem do pléna. Všechno na chatu probereme a to by bylo abysme se nedohodli
:-))
Děkuji, z téhle várky mám opravdu radost - mám ve 4 budkách 14 mladých a jsou to krásná, velká a sytě vybarvená miminka. Nemůžu se vynadívat a těším se, až je všechny najednou strčím do proletovačky a oni se tam budou barevně hemžit! ;-))