Pane 109 90 za to vy jste sem ještě nic kloudného nevložil, jen každého napadáte ,občas se i omluvíte, když zjistíte že jste se minul a posleze zase jen napadáte.Tak nebylo by lepší kdyby jste sem nepřispíval, nemusel by jste se omlouvat. s pozdravem astrild
Růžo jeden z mých velkých oblíbenců, udělala jste mi pěkné dopoledne a dávám palec nahoru.
Pane Vojtěch, ta pampeliška je super, už by mohly růst listy i zde.Ptákům dávám pampelišku celou, listy, pak i stonek a květ. údajně by měl být velmi vhodný i kořen, především na játra (pečeň) ptáků, nemáte s tím zkušenost?
na kladně jako obvykle nebylo pro lidi kam plivnout. ještě, že se aspoň to krmivo a budky prodávají venku. akorát, že dneska jsem potřebovala ještě kroužky, tak jsem musela do ty hrozný tlačenice do sálu. strašná burza. bohužel jiná nejbližší je 350 km daleko :(
4 Cone: mohu se vyjádřit sama za sebe - Kladno bylo fajn,setkání s chataři příjemné, nakoupila jsem co jsem potřebovala .Příjemnou tečkou za setkáním byla téměř již tradiční káva u Jakuba. :o))
4Cone: parádně, jak jsem se těšila, tak jsem ráda za dnešek.Lidí sice bylo dost, ale dalo se to "ufrotýrovat":-), ptáků na stolech již méně,krmení dostatek.Krom toho mě potěšili maličkosti typu: na popovídání jsme konečně mohli sedět s chataři u stolu v klidu (což se jindy koná nastojáka), příjemné popovídání a tečičkou bylo to, že jsme nakoupili, pokrafali a stihli utéct policajtům, než rozdali pokuty(čímž se nechlubím),ale mě to potěšilo:-)).Takže za mě..paráda a...díky kamarádi od papouchů