4 Růže lánská: ibišky jsou moje láska, takový ještě nemám.Jedná se s největší pravděpodobností o Hibiscus schizopetalul , jeho domovinou je tropická Afrika, tak ten nemám - to je pro příště :o)))
Letošní jaro je opravdu silné. Větev, která je uříznutá již týden a je z ní ptačí strom, zasazená do suché hlíny a kamení se rozhodla kvést. Jediná větvička jejíž pupeny zatím odolaly papouščímu náletu, protože je až dole, dnes vykvetla:
Dala bych to do "Sezona začíná" ,ale vy by jste mě hnali za infantilnost :-)).U nás také začíná sezóna, zatím se loví na "sucho" a bezpečně, až přijde hlad, vyrazí se do lesa na maso:-)
Dobrý muži 109.90, umisťujte si váš příspěvek kde chcete, netuším proč se zas čertíte.Opět jste nepochopil, že to měla být jen narážka na to, že u nás začíná ,nikoliv chovná, ale lovná sezona a proto to do vašeho vlákna nevkládám, pokud jste si všiml.Nevztahujte to hned zas na sebe.Vůbec o váš příspěvek nešlo ,co se týče obsahu...
Vtákoviny se prodávají dobře, protože jsem si alespoň jistá, že se mi na tom papoušek neoběsí jako se to děje na těch výtvorech za 300,- -800,- Kč z obchodu. Protože jsem na takové umotávky levá jako švle, tak si ráda něco koupím, když mám jistotu, že na houpačce papoušek dožije rána, ale i dalších dnů. Návštěvy, co ty umotávky viděli u mě, tak hned loudili, že chtějí taky. Tak je o výrobu vtákovin postaráno na dlouho.