Jedno foto speciálně pro Matúše můj nový výhled jižním směrem z některých pokojů. Monument vzadu je dálniční dvojitý přiváděč a velkolepě pojatá lávka pro cyklisty a pěší přes přiváděč.
PS Před léty to byly jen pastviny a pole.Zkrátka pohoda
4 salamounek: na koukání při krmení, když se sedí u čaje, tak tím okýnkem je pěkně vidět, jak to přebírají v misce.Jinak je tam plexi a může tam být ,protože z té strany je to 20čísel od pletiva a odtud nikdy nálety na misku nebyly:-))
Dnes jsem dala na hnízdění tento pár na fotce. Nevím jestli zahnízdí ani kolik se vylíhne mláďat . Kdyby bylo mláďat víc budu nabízet odchov k prodeji. Dávám to specielně na chataře proto, že si myslím že zde bude o mláďata zájem. Jestli se nikdo neozve do záznamu, budu mláďata nabízet na inzerát. Nemohu si nechat všechno, protože už mám přeandulkováno a jednu hezčí než druhou.
pro leef.: dlouho na chat nepříjdu. Vše se děje v poklusu. V první řadě musí být zajištěna všechna zvěř a ve volných hodinách ve dne v noci mě pohltila dlouhodobě návštěva a několik nečekaných novinek v rodině.
*Člověk míní a život mění*