andulka - velké přepeření ???
dobrý den, prosím o radu, chovám andulky už několik let, venku ve voliéře, ale ještě jsem se s tímto nesetkala, tak nevím co by to mohlo být za nemoc. myslím si, že psitakóza, ale nevím to jistě, protože průjem nemá, má hnisavý výtok z očí a nosu, ozobí mu není kvůli tomu skoro vidět. má to pravděpodobně od narození, je mu 3,5 měsíce, ale u jiných jedinců jsem to neobjevila. děkuji za radu a přidávám foto, snad bude stačit
myflowerr:dobrý den, prosím o radu, chovám andulky už několik let, venku ve voliéře, ale ještě jsem se s tímto nesetkala, tak nevím co by to mohlo být za nemoc. myslím si, že psitakóza, ale nevím to jistě, protože průjem nemá, má hnisavý výtok z očí a nosu, ozobí mu není kvůli tomu skoro vidět. má to pravděpodobně od narození, je mu 3,5 měsíce, ale u jiných jedinců jsem to neobjevila. děkuji za radu a přidávám foto, snad bude stačit. děkuji za případné odpovědi
myflowerr:dobrý den, prosím o radu, chovám andulky už několik let, venku ve voliéře, ale ještě jsem se s tímto nesetkala, tak nevím co by to mohlo být za nemoc. myslím si, že psitakóza, ale nevím to jistě, protože průjem nemá, má hnisavý výtok z očí a nosu, ozobí mu není kvůli tomu skoro vidět. má to pravděpodobně od narození, je mu 3,5 měsíce, ale u jiných jedinců jsem to neobjevila. děkuji za radu a přidávám foto, snad bude stačit. děkuji za případné odpovědi
myflowerr:myflowerr:dobrý den, prosím o radu, chovám andulky už několik let, venku ve voliéře, ale ještě jsem se s tímto nesetkala, tak nevím co by to mohlo být za nemoc. myslím si, že psitakóza, ale nevím to jistě, protože průjem nemá, má hnisavý výtok z očí a nosu, ozobí mu není kvůli tomu skoro vidět. má to pravděpodobně od narození, je mu 3,5 měsíce, ale u jiných jedinců jsem to neobjevila. děkuji za radu a přidávám foto, snad bude stačit. děkuji za případné odpovědi
děkuji, důkladně to prostuduji.jen musím upřesnit, abyste si nemyslela, že je týrám, to ani v nejmenšim. nejprve měla andulka peříčka kolem oček a ozobí jen neupravené a trochu špinavé, až poslední týden začal takovýto výtok
myflowerr:Odpověď na příspěvek uživatele Ivanoe z 15.09.2014, 20:21:31
no ako to nakoniec dopadlo? Moja andulka ma podobny problem. Dufam ze je to len to preperenie