dravím viděl bych to vše na perlové je tam zelenožlutá perlová pak ta tyrkysově modrá je perlová opalinová ta bílá se žlutým nádechem je dvoufaktorová perlová a ta zelená klasický zelený sameček jinak moc pěkné andulky ať se daří v chovu
není zač jinak ještě rada pokud spojíte pro odchov 2 perlové andulkky vyjdou vbám mladé dvoufaktotové perlové jako ta bílá se žlutým nádechem perlová vloha je dominanntí takže i ve spojení s normální andulkou bude vždy několik mladých perlových nebo budou na perlvoou kresbu štěpit
děkuji.také se mi velice líbí. S tema chovatelema máte pravdu pán co od něj mám andulky nějak neřeší barvy a mutace takže mi nebyl schopen říci co je to zač.
já teď řeším problém, umřel mi 11letý chovný sameček, jaro se blíží, samičku mám navíc, takže musím shánět. Mám nevytápěné voliéry, takže potřebuji samce "zvenku", ať mi neumrzne, ach jo. Nějaký takový opalínek by se mi hodil.
já teď řeším problém, umřel mi 11letý chovný sameček, jaro se blíží, samičku mám navíc, takže musím shánět. Mám nevytápěné voliéry, takže potřebuji samce "zvenku", ať mi neumrzne, ach jo. Nějaký takový opalínek by se mi hodil.
Ahoj já ti klidně 2 samce dám a i klidně vystavní