Určitě to duhové nejsou, perlové? straky? na obr 11.21 je na křídlech plavá, ale nevím jak se taková barva nazývá. Tyrkysová to neni, to se říká modrá a jestli je to straka není z boku vidět. Ale budu se tázat dalšího chovatele. No úplně to vypadá jako ti přebarvení alexandři dnes na NOVě. Takovou barvu jsem fakt ještě neviděla.
to vím, že to duhovka není.Taky se mi líbila, proto jsem je oba brala - i toho jeho bráchu.Pokud mi zjistíte tu mutaci, budu moc ráda.Mamina byla celá světlá - bez té modrozelené barvy.Vložím ještě nějaké fotky.
Tak jak jsem slíbila zeptala jsem se odborníka-posuzovatele andulek. Možná by pro vás bylo lepší, než abych tlumočila nějaký posudek, abyste se sama obrátila na posuzovatele andulek, aby andulku popsali. Je to poněkud složitější a nechci se zde rozepisovat s posudkem. Nebo jestli máte mail zašlu vám posudek na váš mail.
Ano má, je to jeden z našich předních posuzovatelů a vystavovatelů, kteří vlastní kromě svojí chovné linie i andulky s chovné linie JoManes a dalších významných zahraničních chovatelů. Odpověď jsem ti Honzo zaslala na mail.