Ahoj na 1 fotce vídím pár 1 samec to modry má tmavší a 2 má světlejší to by mohla být na 90% samice ale může se ještě vybarvit a 3 andulka světle modra typuju na samici 70% ale možná se pletů Miloš Ditrich.
Tak ještě tady někdo psal, že andulky mají mimo hnízdní období ozobí modré, přikládám ještě jednu fotku. Adulka mladé odchovala a hned snáší další vajíčka. Podívejte se na ozobí.
u mě je to tak půl na půl, nějaké samice mají ozobí nyní světle modré, některé stále hnědé jak v době hnízdění, takže to určitě není pravidlem že mimo dobu hnízdění je jen sv. modré
to je zajímavé, hnědé ozobí vám zůstává přes zimu i u starších andulek? Kde je chováte? My máme venkovní voliéry a andulkám se ozobí opravdu zbarvuje až zjara. Nevím, jak je to v pokojových voliérách,kde andulky hnízdí třeba i přes zimu - jak ukázala na fotce paní Orina. U nás to hnědé ozobí je opravdu pravidlem. Pro paní Růžu - už jsem tady měla v diskuzi fotky anduláka - jsou to dva bráchové - mamina byla světlá žlutá - spíš krémová, táta zelený přírodní. Vkládám foto.
no máme nějaké fotky ale jsou teprvé mladí akorát nakonec její dcera zabila matku fakt šilené ale také jsem rozhodl nechat samici duhovou ale jsou pekne ale cena asi 300 za to ze neni az uplne extra