jaké máte zkušenosti s přidáváním jablečného octa do pitné vody?V loni jsem ho dával a z jara jsem přišel o dvě kanáří samičky ,snášely vajíčka bez skořábky.Po vysazení se vše vrátilo do normálu a více se to neopakovalo.
Aquakar používam iba pri odchove,nie pred a počas znášky,pretože obsahuje okrem iného veľa sacharidov a vtáky by zbytočne priberali,čo by mohlo negatívne ovplyvniť kvalitu znášky.Pred znáškou je výborný Optimin spolu Amivitom.Optimin obsahuje veľa vápnika a Amivit L karnitin,ktorý obsahuje i Aquakar.
AQUAKAR E se doporučuje používat před snáškou, protože ovlivňuje spermatogenezi, čili je větší oplozenost vajec, mláďata by se měla rodit i s vyšší hmotností, po vylíhnutí mladých ovlivňuje jejich vitalitu, snižuje se úmrtnost ... sama Aquakar používám s většíma přestávkama dva roky, ale nepozoruji nějaké "lepší" změny ať v oplozenosti vajec nebo vitalitě mláďat nebo chovných ptáků.
já mám aquakar teprve od loňska a právě jak píše paní Eva - změnu jsem nepozorovala.Nicméně budu v podávání zjara opět pokračovat. Co píše paní Eva je uvedeno i na obalu výrobku, takže tomu taky tak věřím. Při dostatečném proletu - máme 5 metrové voliéry, se to snad na tloušťce papouchů neprojeví.
Každého vec čo používa.Pani Eva píše,že zmeny nepozorovala,ale ako vie,že keby ho nedávala,tak tie mladé sú takisto pekné a taký počet ako bez Aquakaru?