Princezka je celým jménem papoušek alexandrin. Co kdybys vyzkoušel rosely žlutolící? Jsou jen o něco menší než rosely pestré a taky jde u nich lépe poznat pohlaví. Sice jsem je nikdy nechval, ale mají být také mírumilovnější a se skupinovým chovem nemají být potíže. Voliéra se mi rozměrově zamlouvá. Určitě už v ní jde i vytvořit nějakou přírodní kulisu. Co se týče těch křepelek, tak 21 křepelek japonských se mi zdá teda moc :D. Já chovám jen čínské a ty zimuji ve sklepě. Sice jsem je pokoušel nechat kdysi venku (v záletu, kde mrzlo), ale zdá se mi to zbytečný risk. Osobně, kdybych měl tuto možnost, tak bych tam dal buďto nějaké křepelky, anebo křepely. Moc se mi líbí křepelové viržínští, ale ještě více kalifornští. Známý je nějaký čas choval a přezimoval je i venku. Ale to je podle mého také velký risk. Křepelové umí létat, to jsem si všiml až u toho chovatele, když jsem ho nemohl najít na dně voliéry. Ale ostatní ptáky nenapadá.
ahoj ke zpěvákům bych křepelky dal pokud nejsou agresivní :-) tady má zpěvaky andulky a korely zebřičky s křepelkami čínskýma v 1 voliéře a jsou super.