Aktuálně: 3 730 inzerátů210 751 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Máte zájem o papouška?

Orina (neregistrovaný) 09.01.2011, 19:26:12 xxx.xxx.83.194
To víte že mně to hned šrotovao na 200% jak si poradit a nikoho neotravovat. Protože mám doma všechny papoušky vykuky a kde je jaká dirka, tak tam prolezou, tak mám v zásobě pevná dvířka do klece. Takže starou drátěnku vydám a místo toho tam dám tohle viz fotka. Jenže to musím sundat boudu a drátěnka je tam přišroubovaná tak to musím vyšroubovat a dám tam tenhle ebříček z fotky. Na to ale potřebuju mít boudu volnou.
Obrázek
Orina (neregistrovaný) 09.01.2011, 19:40:55 xxx.xxx.83.194
Posílám fotku papouška jak v boudě roste. Rodiče lítají celý den v pokoji a chodí jen krmit, tak je v boudě rušno hlavně po ránu. Večer se vrátí k boudě na bidýlko, ale v boudě už nenocují.
Obrázek
Lenka (neregistrovaný) 10.01.2011, 07:21:01 xxx.xxx.174.89
Dobré ráno, po několikerém přečtení prvního příspěvku mi konečně došlo, co měla zadavatelka na mysli. Jistě, že pokud se chystám na cesty, je logické koupi papouška odložit a po návratu mu dopřát řádné a klidné začlenění do domácnosti. Koupit, vrazit ho někomu na hlídání a odjet lyžovat je vážně blbost :-) Jinak pyrurka je krásná, máme rudoramenné tak se také dočkáme. A žebříček ze dvířek mi taky přijde jako dobrý nápad- ten jiste nerozeberou :-)
Orina (neregistrovaný) 10.01.2011, 15:59:00 xxx.xxx.93.126
Lenko děkuji, že jste se omluvila, ne tak každý po vysvětlení celé situace udělal. Ani já nesedím s papouškama celé týdny doma. Najdu si adekvátní náhradu na krmení a pomocníka. Ale když koupím nový přírůstek do chovu, tak pozoruji nějaký čas, jestli je zdravotně v pořádku. Pak můžu s klidným svědomím odjet.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.