Aktuálně: 3 744 inzerátů211 992 diskuzních příspěvků18 275 uživatelů

Evidence-kroužky

Tereza D. (neregistrovaný) 07.01.2011, 20:12:10 xxx.xxx.121.122
Zdravím, mám asi hloupý dotaz, tak se předem omlouvám...Ale nevím jak je to s kroužkama u papoušků-existuje nějaký registr, kam se číslo kroužku zapisuje? Hledala jsem na internetu, ale našla jsem spíše registr pro ptactvo, které migruje a náš senegalec se migrovat doufám nechystá:-) Ale kdyby nedej bože ulítnul a někdo ho našel, tak dá se vypátrat podle kroužku majitel v registru (pokud tedy existuje)? Předem děkuji moc za odpověď, Tereza D.
Orina (neregistrovaný) 07.01.2011, 20:45:59 xxx.xxx.107.120
Asi těžko, každý si vede svoji kartotéku sám, ovšem jestliže není členem nějakého klubu. Ono je těžké vypátrat majitele psa s PP , i když je pes tetovaný a je to vedené na plemenné knize. U papoušků žádná plemenná kniha není.
cone (neregistrovaný) 07.01.2011, 23:12:21 xxx.xxx.67.3
Pro obyčejné kroužky prozatím evidence není vedena, snad jen u těch klubových se eviduje komu jsou jaká čísla kroužků přidělena. Do budoucna se plánuje pouze evidence kroužků prodaných na jedince registrované v příloze CITES A / nebo I / . Evidenci by měl mít pro ČR schválenou jen výrobce a prodejce kroužků p. Straka. Prozatím je to jen vyhlídka do budoucnosti - tuto informaci mám z ústního jednání na KÚ - ŽP od pracovnice evidující jedince spadající do cites A.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.