Aktuálně: 3 745 inzerátů211 995 diskuzních příspěvků18 275 uživatelů

Potrava pro andulky

Orina (neregistrovaný) 02.01.2011, 17:27:01 xxx.xxx.82.151
Nejprve jsem se o tom nechtěla zmiňovat, ale protože mě to štve a vím, že takových expertů je víc,tak se zmínit musím. Lidičky, když si koupíte andulku, tak je to papoušek, který má jako potravu zrní, převážně proso, lesknici, ovest atd. a nějaký zelený přídavek jako je žabicec, salát, kousek jablka atd. Může mě ranit mrtvice, když se někdo chlubí jak andulka zbaštila o vánocích kachnu se zelím a knedlíkem, řízek s bramborovým salátem, navrch si dala čokoládový dort a podobně. Možná mně po tom nic není jak kdo andulku živí, ale v zájmu jejího zdraví upozorňuji, že takhle vám andulka nevydrží ani do švestek. A že to všechno neni pravda? Dostala jsem od novopečené majitelky menu andulky i fotku. Tak kdo takovou stravu pro andulky nebo jiné papoušky praktikujete, tak prosím NEEEE!!!!!
Obrázek
anonymní (neregistrovaný) 02.01.2011, 17:42:02 xxx.xxx.176.218
To je stejný jako se psy. Zatímco náš je rád, když ho pustíme dovnitř, sousedův leze kolem stolu a jí všechno co spadne (teda co mu soused shodí). Vrcholem bylo, když vyskočila na židli a snědla ještě teplé lívanečky :D :D

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.