Nejprve jsem se o tom nechtěla zmiňovat, ale protože mě to štve a vím, že takových expertů je víc,tak se zmínit musím. Lidičky, když si koupíte andulku, tak je to papoušek, který má jako potravu zrní, převážně proso, lesknici, ovest atd. a nějaký zelený přídavek jako je žabicec, salát, kousek jablka atd. Může mě ranit mrtvice, když se někdo chlubí jak andulka zbaštila o vánocích kachnu se zelím a knedlíkem, řízek s bramborovým salátem, navrch si dala čokoládový dort a podobně. Možná mně po tom nic není jak kdo andulku živí, ale v zájmu jejího zdraví upozorňuji, že takhle vám andulka nevydrží ani do švestek. A že to všechno neni pravda? Dostala jsem od novopečené majitelky menu andulky i fotku. Tak kdo takovou stravu pro andulky nebo jiné papoušky praktikujete, tak prosím NEEEE!!!!!
To je stejný jako se psy. Zatímco náš je rád, když ho pustíme dovnitř, sousedův leze kolem stolu a jí všechno co spadne (teda co mu soused shodí). Vrcholem bylo, když vyskočila na židli a snědla ještě teplé lívanečky :D :D