Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost se zařízením PEST REJECT, které se zapojuje do zásuvky - podobně jako přípravky proti hmyzu - a má odpuzovat myši? Inzerují jej na netu zhruba za tisícovku. Už mám odzkoušeno "pískátko" proti hlodavcům, ale zřejmě máme hluché myši :-) Poraďte někdo prosím. Zdraví Dáša
zmíněné zařízení sice nemám, ale zkušenost s jinými výrobky mám takovou, že jsou nanic :-), pouze vytáhnou peníze z kapes, ať už to je odpozovač na myši,krtky,komáry atd.
nejlepsi jsou stare dobre pasticky, ktere muzete dat do krmne chodby. pokud krmnou chodbu nemate, tak staci nejaka mensi bedna s malou dirkou, kterou prikryjete pasticku, aby se k ni nedostali papousci.
Dobrý večer. Souhlasím s Jiřím. Tyto přípravky řadím do kategorie spolu se zázračnými přápravky na růst vlasů u starších pánů či krémy proti ukládání tuku u žen. Dobrý byznys založený na důvěřivosti lidí. nedokážu si ani představit na bázi jaké látky by měla hlodavce odpuzovat, aniž byneškodila látka Vám či jiným tvorům.
Děkuji za názory, pastičky dáváme, dokonce pod podlahu chodbičky dáváme jed, ale myši jsou tam pořád.K tomu zařízení -
"Revolučně nový PEST REJECT přes elektrické kabely běžící ve zdi rozesílá impulsy přesně tam, kde se nacházejí šváby, myši a pavouci. Tyto impulsy mají nežádoucí vliv na hmyz a tím opouští svá hnízda. Navíc PEST REJECT ještě funguje i s ultrazvukovou technologií, oddálí jak mouchy, tak i komáry. Pomocí PEST REJECTu můžete vyhnat z domova potkany, myši, šváby, pavouky, mouchy, komáry a jiný nežádoucí hmyz. Nemusíte nic jiného udělat, než pouze strčit PEST REJECT do jedné zásuvky a hotovo!" - takhle to píšou na netu. Kdyby to 100% fungovalo - je vystaráno. Mě taky zaráží fakt, že myši to odpuzuje a domácím mazlíčkům to nevadí? Zdraví Dáša
PEST REJECT můžete bezpečně, bez obav používat v blízkosti dětí, psů,koček, dokonce jsme jej vybavily i s noční signalizací. S PEST REJECTem můžete ušetřit mnoho peněz a současně se můžete zbavit hlodavců a hmyzu
tento problém s myškami,jsem vyřešil takto. V okolí voliér jsem umístil asi 6 misek s jedem na myši a pravidelně doplnoval,jed neustále mizel . ..Jakmile už se jed přestal ztrácet,misky jsem posbíral a myši nejsou . . .Čas od času sypnu do misky a sleduji jestli se jed ztrácí,ale ono nic,asi se už nabaštily . .a není vidět ani myšky . .
ahoj,pred par lety jsem zila v americe a meli jsme neco podobneho do zasuvky-teda u nas to asi fungovalo,nemeli jsme v baraku temer nic,sem tam nejaky malicky broucek,ale zadni svabi,pavouci.no zkusim to koupit i tady a uvidime. (jo a psa jsme meli taky a nevadilo mu to-odpoved na dotaz)