Aktuálně: 3 724 inzerátů210 790 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Trapasy aneb okurková sezona

Ruza5
Ruza5 17.12.2010, 12:55:03 xxx.xxx.226.3
Protože u nás "venkovních" chovatelů je vše v zimním spánku,dovolím si otevřít toto téma, které je sice bokem od papoušků,ale určitě bude dobrou terapií na dlouhé zimní deprése,když je zataženo a padá a padá.Takže pochlubte se nějakým božím trapasem, kdy jste se červenali až na zádeli :-o)) Začnu takovým pidi: jako 21letá učitelka jsem dostala hned na začátku kariery na starost 9. ročník ZŠ, ty nejhorší grázlíky, aby se zjistilo co vydržím.Tehdá jsem byla namakaná z kulturistiky, prostě vysportovaná se sebevědomím až na půdu.Nakráčela jsem do třídy rázným krokem, zavelela : sednout a usedla nonšantně na roh stolu.Znáte to takový ten prdelní posez na stole: já nesedím, ale sedím,jedna noha ve vzduchu druhá zemní stabilitu. Co čert nechtěl, na té samé straně byli i šuplíky, tudíž mých 60kg živé váhy a těžké šuplíky stůl převážili a já naprosto buchtoidně dosedla na zem a na mě převrácený stůl.Takže ántré v prdeli, třída smíchy na zemi ,veselo.Dodnes na ně vzpomínám, protože se z nich pak udělala prima parta, co nezkazila žádnou legraci.....
Orina (neregistrovaný) 17.12.2010, 18:42:37 xxx.xxx.92.178
Trapasy by byly, docela neviné ze začátků působení ve veterinární nemocnici, ale navenek tak lechtivé až se uši červenaly, takže to je spíš vyprávění pro uzavřenou společnost, než pro smích na fóru. :-)) ale jinak je to ve vší slušnosti, to podle toho jak si to kdo přebere :-))
sunflowersman (neregistrovaný) 17.12.2010, 19:22:51 xxx.xxx.175.196
Jednou jsme byli s kamarádem na rybách. Vybrali jsme si místo, kde předešlou noc "pukali" sumci. Tak jsme nastražili na sumce a čekali co se bude dít. Mezi tím jsme chytli několik trofejních okounů, kteří putovali zpět,ale sumec nikde. Najednou se kamarádovi rozjela bójka s návnadou. Na bójce se vlasec uvolnil a ryba s ním pelášila přes oko na bójce ke dnu. Kamarád celý vytřepaný začal ječet "mám ho, kur... je táámmm" ,o čtvrthodině marného boje jsme si už plánovali po kolika minutách se budeme střídat v boji. Celé rybářské osazenstvo z přehrady okolo nás a čekali, jak velký ten sumec bude. Za zády jsem slýchal tipy, "sakra ten je morduje, to bude určitě přes dva metry" a podobně. Asi po třičtvrtě hodině u nás byli dokonce dva kameramani a čekali toho praotcesumce, který nechtěl jít s vody. Akce jako z filmu.... jeden starší rybář dožmoulal cigáro mezi rty a řekl "nic hoši musíte jít na loďku, ten se nepohne". Po deseti minutách na loďce nic, ale tah ryby by lpořád cítit. Nakonec se rozhodl kamarád, když už byla ryba více u břehu, že pro ni půjde do vody. Statečný to hoch , vyslečen do trenýrek se vrhl do vody, na druhé potopení z vody vytáhl obrovský kořen okolo kterého byl omotán náš vlasec a na konci chycený kapr 50 cm, který zabral na rybku a stačil omotat vlasec kolem kořenu. Tak hromadný smích jsem ještě nezažil, lidi se doslova váleli po zemi :D
leef (neregistrovaný) 18.12.2010, 20:24:54 xxx.xxx.102.221
Připojím se svou trochou do mlýna i když se spíš jednalo o trapas někoho jiného. Během prázdninové praxe jsem jako 17 učeň zemědělského učiliště pracovala v kravíně. Léto se pomalu přehouplo do žní a do zkravína kde jsem praktikovala se začala svážet z polí sláma. Něco se uklízelo řezačkou slámy, něco takzvanými fukary. V ten den kdy jsem byla na pracovišti, přivezl asi 60 letý traktorista fůru slámy a za ním v závěsu dorazil agronom. Já měla své práce a starostí nad hlavu a tak jsem jim nevěnovala pozornost. Asi za půl hodiny za mnou přišel zoufalý agronom, kde že máme el. pojistky, a jestli se v kravíně něco nedělalo s elektrikou. O ničem jsem nevěděla, vše fungovalo jak mělo a tak jsem jim i referovala.Jenže pánové byli zoufalí a prosili mě jestli bych se nepodívala na tu elektriku, že jim nefunguje ani jedna mašina. Chvíli jsem jim oponovala, že nejsem elektrikář, ale nakonec jsem rezignovala a šla s nimi. Přišli jsme k zásufkám na 380V a agronom mi hned názorně předvedl jak stroje nefungují. Zatím co agronom zapojoval řezačku do sítě,traktorista na jeho příkaz řezačku zapínal, totéž se opakovalo u fukaru - NIC.Sledovala jsem jejich bezvýsledné a zoufalé pokusy stroje rozchodit a pak mě to napadlo! Klubko kabelů bylo neskutečné. Pánové, zkuste zapojit řezačku a pusti FUKAR :o)

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.