Dobrý den,
Včera jsem zjistil že můj samec kakarika naumí došlápnout na jednu nohu a má jí jakoby ochrnutou. Dal jsem ho do tepla (byl v místnosti kdy byla teplota asi +3 stupně) a pod lampu. Žral normálně, seděl na bydýlku a zdálo se mi že už se mu do nohy i vrací cit. Dneska ráno už ale neumí pohnout ani druhou nohou. Asi se bude muset utratit. Setkal jste se s tím někdo? Krmím deli nature, ovoce, zelenina, jeřabiny, do vody jsem nedávno dával Promotor. Ještě doplním že mi před týdnem zemřel letošní odchov - samec zpěváka, to bylo ale asi nárazem když ho něco vylekalo, protože měl rozbytou hlavu. Den potom ale zemřel ještě noví samec papouška mnohobarvého. Nevím, jestli to má spolu něco společného, ale zdá se mi, že každý měl jakoby ´´jiné příznaky´´ Díky za odpovědi. fylip
Filip-podľa priznakov by som to tipoval na zlyhanie obličiek,škoda ísť k veterinarovi,ale určite Ti odpovie aj pani Orina,keďže som si dovolil reagovať na Tvoju otázku,veď ona je veterinárka.Dnes som bol v Nitre a popýtal som sa známych na samicu eklektusa solomensis a o jednej by som vedel,keď máš záujem tak sem daj svoj mail,dám Ti kontakt.