Holešovsko: tak tady je dneska opravdu strašně. Hrozná chumelenice a vánice.. Tvoří se závěje. Je kumšt projít od zastávky autobusu tak 200 metrů k domu - člověk je úplně zdeptaný.. Nedá se jít proti větru, sníh šlehá do obličeje-i když máme kapuce..No jo to tu rovinná Haná..Tak tu severák řádí od Hostýnských vršků .. Už aby se to trochu zklidnilo. U vrat domu máme asi metrovou závěj.. ;-) to bude práce s odklízením sněhu..Ach jo..
BOHUMÍN -9 a snad 25 cm sněhu. Na výtku návštěv s auty, že není kde zaparkovat odhazuji sníh/ od branky, od garáže/ a místo na zaparkování. Hotovo! Projede traktor s pluhem a jsem zrovinka tam, kde jsem byl předtím, takže hurá opět znovudo práce.
Nic neodhazuju. Sem nepřijde živáček a pokud přijde zapadne po krk do sněhu. Ne že by ho bylo tolik, ale jsou tu díry, které nejsou pod sněhem vidět. Jen tu mám na krmítku mraky ptáků, kteří se nedají ani spočítat.
Prezidentské Lány okr.Kladno,frišno, jasno, mrzne, teplotu nevím páč teploměr se mi asi rozbil,neb pořád ukazuje -5 stupňů ať sněží nebo svítí sluníčko:-))