Na českobudějovicku je aktuálně -3,5 a úplně jasno, takže asi bude pěkně mrznout. Sněhu je zatím malinko, asi jako na fotce od Růži.
Včera nám ulítla pyrurka, strávila chuděra noc venku :-( už jsem ji oplakala, ale ráno nám ji promrzlou a hladovou přinesl soused. Půl hodiny se krmila, dostala vitamíny, heřmánkový čaj s medem a už vypadá docela zdravě :-) Byla klika, že to bylo včera. Dnešní mráz by chuděra asi nepřežila.
na Jicinsku tez jen poprasek snehu, ale vypada to na pekny mrazik do rana. Jinak strasi, ze od nedele 18 hodin ma prijit chumelenice a napadnout i 20 cm snehu. Tak uvidime. Zima je tady :)
Hlášení pro výpravu na Tropical Eden. Dnes docela slušná ledovka a sníh, ale přes den to roztálo.Výprava, která se chystá na Tropical Eden má poslední šanci vyškrábat se do vršku českých hvozdů. Kdo se nebude držet ve skupině s ostatními, toho houfující se hladoví vlci sežerou k snídani. Nezapomeňte do baťohu přibalit balíček poslední záchrany, kdybyste zůstali vyset někde uprostřed skal :-))
Pro paní Lenku: Když jsem viděla fotku pyrurky a četla,že vám ulítla,ale že se zase našla, tak jsem tomu moc ráda s vámi..Mám doma taky pyruru - a tak si to dovedu živě představit,jak vám asi bylo.. Naštěstí vše dobře dopadlo-a snad to bude v pořádku.. Tak zdravím a držím pěsti.. Zdenka.
Pro Orinu: výprava připravena a vybavena do hor.Kufr plný škváry, tekuté řetězy, lopata a po ruce Rum s horkým čajem! na Kladně klouzavo a -6. a taky trocha sněhu.
7 hodin ráno na českobudějovicku -8,5 BRRRRR :-)
Pro Zdenku Brázdilovou: Děkuji za empatii, bylo mi opravdu mizerně. Ještě že to tak dopadlo a Boníček je doma :-) Včera bylo v noci celkem teplo, jen -1,5 a lehounce sněžilo. V dnešním mraze by byly jeho šance mizivé.
Všem přeji hezkou adventní Neděli.