Aleši, prosím o názor - chovám papoušky v podobném složení jako vy - rozely,penanty,žlutobřiché,papoušky kouřáky a nádherné,korely,andule,kakariki. Teď renovujeme voliéry, na jaře chci nové pletivo, myslíte, že síla drátu 0,8 stačí? Abych věděla, jaké pletivo koupit. Díky, Dáša
4nerg. je to moc pěkné, jen já jsem měl strach z uchycení bidel na polykarbonát /lexan/, před lety mi jej poničili mayeráci!!! Přes drátěné sklo se zase ptáci vidí a při hnízdění na sebe samce neusále útočí.Takže letos jsem to do nových voliér vyřešil takto.
Parádní chovatelská zařízení? Ty aratingy stěhujete na léto ven, anebo je zde chováte celoročně? Doufám teda, že vidím dobře aratingy, a nějaké vousáče (?) . Jaké jsou rozměry voliér? A jaké máte úspěchy chovu v bednových klecích?
pro Martyho: vidíte velice dobře, jsou tam aratingy a vousáči. Klece mají rozměry 150x60x60 dšv. Ptáci jsou tam jen na přes zimní období, alexandři zde většinou i hnízdí. Na jaře je přemisťuji do venkovních voliér které jsou na poslední fotce (250x90x200 dšv). Cone, vaši poznámku jsem moc nepochopil...