Cvakání spouště nepřestávalo a blesky fotoaparátu zastihly i moji osobu, kterou vyfotila Leef. A protože už při poslední návštěvě u mě uveřejnil Bery v článku fotky o mně, připojuji i tuto, z návštěvy nynější.
Návštěva odjížděla navečer než se začal sypat sníh z neděle na pondělí a jedno oko nezůstalo při loučení suché, ujišťujíce se že se opět všichni sejdeme na jaře až všechno roztaje a ptáci budou zpívat. Takže jsme zapadly sněhem. Zazvonil zvonec a vyprávění o setkání chovatelů je konec. :-))
Jinak miluju zimu a sníh a sluníčko a jiskření sněhu, ale...teprve po dvou dnech odhazování sněhu "do blba" si opravdu připadám jak blb, co vynakládá naprosto zbytečně energii.Kdyby mi nebylo líto maminek s kočárky a starých lidí, tak ten chodník nechám zapadat po střechu.Na dvoře zas člověk musí k volierám, u auta zas plac na parkování..achjo.Na druhou stranu si zas člověk mákne lopatou a před vánoci něco trochu zhubne:-P.Chlap je do večera v práci, tak s klukama za zadkem házím a házím a házím....jak u vás? Zcela vážně zvažuju koupi pidi sněhové frézky, jenže zákon schválnosti bude ten, že příští rok nepadne ani vločka a bude zas potřeba vodní čerpadlo:-)) nebo loď...
Podstatné je to, že se tazatel dozvěděl, že odpovídáme (alespoň, já po negativních zkušenostech na diskuzi) pouze na chatu, kde se každý představí a prohodí pár milých slov. A může o problému podiskutovat, eventuelně přidat sám své poznatky, protože každý máme s chovatelstvím určité zkušenosti a ty mohou být od sebe úplně odlišné a to je nutné hned probrat. Tak se pochopitelně vyhneme nepříjemným diskuzím s neregistrovanými.