POSLEDNÍ FOTKA JE VIDĚT JE JE OKOUSANÝ OD NŮŽEK. Za druhé majitele původního znám a sám mi řekl že bylo zastřiženo kvůli tomu aby neulítl a byl krotší a lépe se tak ochočil. A TÍM KONČÍM .... všem OSTATNÍM MOC DÍKYYYYY. A Orinko díky za radu... už jsem mouku použila min 3x:O(( Nevím co sním..každý pád z bydla krvácení:O(( Když ho dám ale do jiné kterou jsem si půjčila dnes strašně křičí a chce zpátky k nim.
ja si myslim ze i kdyz bude sam ze si zvykne a az mu to trochu doroste uz to tak krvacet nebude.mam samecka alexandra maleho byl ve voliere mezi ostanima a chybi mu na jednom kridle letky a kdyz byl venku a spadnul tak z toho krvacel ted je doma v kleci zarve si jako kazdy ale pekne mu to dorusta a na podzim pujde zpatky do voliery a bude litat.chce to aby byl v klidu a zbytecne se neplasil
Orinko, to se pleteš, covala jsem exklizivně!Jen mě děsil ve zpětném zrcátku výraz Jakuba který se celou cestu tvářil jako kocour na té Tvé přiložené fotce a do toho ještě zpíval nějakou kočičí sonátu....