Pán Šiška mohol by som Vás poprosiť,až budú mať viac exemplárov tiež o jednu? potom by som Vám dal kontakt,alebo by som si ju vyzdvihol na marcovej burze Přerove.Ďakujem!/potrebujem ju pre syna,malí juhoamerický sú jeho srdcová záležitosť,zháňam ju už dávno,ale všade sú už viac rokov vypredané,aspoň tak mi hovoril pán Mgr.Sojka./
pro Ruzu5:
To řežeš všechno ručně? No má poklona, to by mi upadly ruce. Řetěz jsem ještě nedodělala, nemám ten drát a dělám teď uzávěrky, takže nemám čas ho jít koupit a v sobotu maj zavřeno. Ale na netu jsem koupila prima velké nůžky na silné větve, teď přišly, tak zítra půjdu aspoň na větve, ty mršky mi je zas už překousaly a nemaj skoro na čem stát, když jsou v kleci :-).
Někdy bývají zajímavé knihy i u prodejce starší literatuy s chovatelskou tématikou na burze v Přerově - v tom rohu u východu.
Podívám se v tom zver. zda tam nebudou náhodou dvě knihy.
Cone, to by bylo perfektní, kdyby to tak teda šlo, tak bych za to byl vděčný. Pokud pojedete do Přerova, tak bych si jí potom vzal, kdyby to tak šlo.
Neregistrovaný: Taky jsem si psal s Panem Sojkou a taky mi řekl že Papoušci Latinské Ameriky a Papoušci Afriky a Asie už jsoui vyprodaní a sehnat se dají jedině přez inzerci, takže sháním takto.
Honza: je to paráda. Já teď jedzím do Jesníku, na Praděd každou sobotu na lyže :) Zítra jedu zase. Jinak ty lesy se tak něchávají schválně, je to př. rezevace, takže tam člověk nezasahuje. Je to tak asi 6 roků, když byli takové vychřice, tak se to hodně poničilo. Žlutá i Modrá trasa Bílé Opavy nebyla nějakou dobu schůdná. Jestli jsi jel nahoru autobusem, tak si ji mohl po pravé straně vidět, jak jsou stromy vyvrácené podél bílé Opavy, nebo jestli jsi šel někdy Bílou Opavu, tak jsi to taky mohl vidět a přímo tím procházet.