(nejen) pro Růžu: dneska jsem nafotila moji letošní první sadu potěšení - aymaří miminka ze 4 hnízd. Taky mám fotku Kordulky s Orlosupem; dneska jsem je šoupla spolu do voliérky a hned u sebe sedají blíž, než Amálka s tím svým po 3/4 roce. Takže začínám: moje pýcha, 5 nejstarších (a jak na sviňu žádný šedáček - a já se tak těšila...!)
...další... (moje nejneoblíbenější barva - zelená edged 2F - a hned tři! A od páru, který by mohl dávat lutina!) (Ale jsem za ně vděčná, ne že ne...) ;-))
Něco pro andulkáře. Nevím, jestli jste zkoušeli předložit k zobání jódový grit v keramické misce. Koupila jsem to pro droboť, ale když zásilka přišla zjistila jsem že je to hrnec tak pro andulky. Tak jsem jim to nabídla a nestačila jsem se divit jak se okamžitě na to všechny slétly. Dávám sem jednu rozmazanou fotku, protože u misky byly všechny a když jsem přinesla foťák, že budu fotit, tak se to najednou rozlézlo, že jsem stačila cvaknout, alespoň u misky dvě, co se nemohly od zobání utrhnout.
Orino díky moc. Chtěl bych jí sehnat, tak jestli jí ještě do té výstavy nebudu mít, tak se nějak domluvíme. Ještě bych potom chtl i tu Afriky a Asie, ale ta už taky nejde sehnat. Jinak už mám všechny přečtené.
Fylip
jestli chceš, můžu ji přiští týden koupit, jinak je to ve zver. dole na hlavní třídě v Bohumíně.Myslím ale že je tam jen ta Lat. Amerika. Ještě jsem tam viděl Ary od R. Low