Ještě jedna od vysílače. Jestli to na té zmenšené fotce uvidíte, tak zhruba uprostřet je vrchol Vysoká Hole a na ní je malinká tečka. To je malinká chata, která petří ČEZU a kdokoliv tam v zimě příjde, tak tam může byt zadarmo. Je to asi tak 3x3 m, jkenom opravdu malinká, ale všechno tam je čisté. Voda tam není a topí se elektrikou, takže jenom na takové přespání :)
Takhle omrzlé stromy nejsou nikde v Alpách :) A je to nádhera :) Krásné je i jet na Praděd na běžky, potom z Figury na švícárnu a Červenohorské sedlo :)
Fylipe: to je krása, připomněl jsi mi, že jsem u Petrových kamenů byla na vandru jako teenager s usárnou na zádech:-)),ještě snad někde tu zažloutlou fotku mám:-)).Měli by jste se s Matúšem domluvit a z těch opravdu krásných fotek vybrat 12 kousků + doplnit 12 pěkných fotek papouchů a udělat pár stolních kalendářů:-))
Jo, jo :) Je to paráda :) Mám i víc pěkných fotek, ale ty jsou třeba z loňska, nebo předloni, nebo i ještě starší :) Jinak omlouvám se za kvalitu, je to z mobilu. A to jsi ještě neviděla fotky z velkého kotle :) V létě je velký kotel a Bílá Opava něco úžasného :) Jeseníky mám strašně rád, jezdíme tam s rodinou už od mala... A do Beskyd asi ještě víc :)
Dáša: Kde máte chatu? Někde na Malé moravce?
Jan: Jo, jo, Karlová studánka je taky dobrá :) Měl jsem kdysi někde fotky, ještě je asi máím, ale nenajdu... Je to tam vytvarované takto skoro každý rok :)
Pro Filipa : Za Krnovem - v jedné části Města Albrechtice, je to tam super, ale taková "díra". Takže o prázdnínách vyjíždíme po Jeseníkách na výlety. Praděd, Studánka, Zlatorudné mlýny ve Zlatých Horách a tak ...
jo a mně by zajimalo kolik by stál tenhle krásnej pták http://www.google.cz/images?hl=cs&source=imghp&biw=1152&bih=726&q=Tangara+fastuosa&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=