Leef: Na Praděd jezdíme od jakživa a poslední dobou obzvlášť hodně. Říkám, když je na Pradědu hnusně, tak se Alpy můžou schovat, protože takoví vítr, mlha a chumelenice ani v alpách nejsou, naopak když je hezky, tak je to přesně naopak a ani když je v alpách azuro a machester, tak to nemá na jasný praděd. Zkusím pohledat pár fotek, protože to je fakt nádhera. V létě to je potom taky paráda. Každý rok tam jdeme aspoň 2x na tůru, většinou nahoru velkým kotlem a dolů by Bílé Opavici, to je tura :) Někdy to uděláme tak že nahoru jdeme kotlem po modré, na Figuře si dáme jídlo, nebo si vyjdeme na Praděd nahoru a tam si dáme jídlo a dolů jdeme zase přez kotel, ale po žluté :)
pro leef:
tak to jo, já jsem si právě říkala, že ani ochočeného mazlíčka bych neriskovala takhle venku nechat. Stačí, aby se nějakého zvuku vylekal a frrrnk, pak by zbyly jen oči pro pláč. A že se vylekala té fotky s kocourkem se vůbec nedivím, přeci jen kočka je kočka a pták je vidina potravy :-). Ale jinak moc hezké fotky.
A ještě celé terko 140x150x65.. dělal jsem to sám, tak to není nic moc, ale Marketce to vyhovuje. Větev je ve vzduchu, aby se potkani nedostali nahoru :)
to Jan Hrbáč: je to boa constrictor imperátor, a ty se dorůstají tak 220 cm. Musel jsem přizpůsobit rozměr umístnění terária. V knihách je uváděno že terarium má mít na délku 3/4 maximální délky hada. Navíc ji často pouštím z terka.. takže místa pro pohyb má dost. Had není náročnej na prostor, někdy vydrží několik dní na jednom místě